Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze KP Wołów
Ryzyk Fizyk Tactiek 2018 new
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 34
outstanding Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Snitko probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een hoge lob. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 1:0

8e minuut.
Trusov rent richting de bal. Trusov passt de bal zonder na te denken. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. Mrowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 2:0

12e minuut.
Płosczuk is nu in balbezit. Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Mrowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 3:0

15e minuut.
Trusov verovert de bal door een tackle van achteren. Trusov geeft de bal voor. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 4:0

24e minuut.
Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko met een sublieme pass. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Mrowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Dierickx verovert de bal door een tackle van achteren. Dierickx geeft de bal voor. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvarda rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carvajal zal de hoekschop nemen. Haughton springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 5:0

34e minuut.
Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz geeft een lange en hoge pass. Mihailov probeert de bal met de borst te controleren. Haughton is nu in balbezit. Haughton schiet op doel. Mrowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal met de wreef. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Mrowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 6:0

40e minuut.
Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko passt de bal in één keer door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 7:0

44e minuut.
Trusov onderschept slim de pass. Trusov geeft een lange en hoge pass. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 37%, KP Wołów 63%.
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 8:0

49e minuut.
Snitko speelt de bal door. Birmančević is nu in balbezit. Birmančević passt de bal in één keer door. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dierickx probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal speelt de bal door. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dierickx met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal geeft een hoge lob. Kvarda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 9:0

59e minuut.
Koźlarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birmančević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko geeft een hoge lob. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 10:0

62e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov rent richting de bal. Snitko begaat een overtreding. Snitko krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal met een sublieme pass. Kvarda rent richting de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 11:0

66e minuut.
Haughton kopt de bal weg. Klungelig pakt Birmančević de bal. Birmančević passt de bal zonder na te denken. Haughton is nu in balbezit. Haughton schiet op doel. Mrowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dierickx passt de bal met de wreef. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal met een sublieme pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Mrowiński bokst de bal weg.

72e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal in één keer door. Kvarda met een sublieme pass. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 12:0

74e minuut.
Snitko speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Kvarda krijgt zijn hoofd ertegen. Mrowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 13:0

76e minuut.
Birmančević is nu in balbezit. Birmančević met een sublieme pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Della Scala is nu in balbezit. Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro geeft een lange en hoge pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 14:0

83e minuut.
Klungelig pakt Eben de bal. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal speelt de bal door. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Birmančević passt de bal zonder na te denken. Kvarda rent richting de bal. Klungelig pakt Kvarda de bal. Kvarda schiet op doel. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 15:0

89e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal met de wreef. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 42%, KP Wołów 58%.
TurboDymoMeni Zabrze - KP Wołów 16:0