Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: FC Netta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 36965
FC Netta Korona Deaf
NETTA Tactiek Normal deaf 2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 43.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen average


19e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski verovert de bal door een tackle van achteren. Brylski passt de bal met de wreef. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Korona Deaf 1:0

28e minuut.
Krzyżykowski met een sublieme pass. Bieniek met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Rygielski onderschept slim de pass. Rygielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Winiarek speelt de bal door. Jarmolik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kłus de bal. Presa is nu in balbezit. Presa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Kłus de bal. Presa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłus. Presa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Presa kan niet meer verder spelen. Pytlarz komt het veld opgelopen. Pytlarz komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 53%, Korona Deaf 47%.
FC Netta - Korona Deaf 1:0

56e minuut.
Fąfara heeft problemen om de bal te vangen. Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik passt de bal met de wreef. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lutka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brylski de bal. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka schiet op doel. Hapka heeft problemen om de bal te vangen. Winiarek bokst de bal weg.

66e minuut.
Chańko rent richting de bal. Chańko passt de bal in één keer door. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Winiarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Korona Deaf 2:0

66e minuut.
Sürek komt het veld opgelopen. Víšek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hapka rent richting de bal. Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlarz speelt de bal door. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürek draait met de bal, schiet en ... Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko verovert de bal door een tackle van achteren. Chańko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lutka rent richting de bal. Lutka geeft de bal voor. Kłus heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Korona Deaf 3:0

76e minuut.
Chańko rent richting de bal. Chańko passt de bal in één keer door. Daar is Lutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutka geeft een hoge lob. Pytlarz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lutka passt de bal zonder na te denken. Víšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Víšek passt de bal in één keer door. Chańko rent richting de bal. Chańko schiet op doel. Winiarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 36%, Korona Deaf 64%.
FC Netta - Korona Deaf 3:0