Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Ks Amator Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23855
Ks Amator Dabrowianka Dabrowice
ml2 Tactiek Krolewscy
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Francis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loczkowski speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Loczkowski rent richting de bal. Insulza bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulza met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:1

10e minuut.
Pilip met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:2

14e minuut.
Todor passt de bal in één keer door. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een lange en hoge pass. Francis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:3

16e minuut.
Vass geeft een hoge lob. Moschen is nu in balbezit. Dürrenmatt maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dürrenmatt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Loczkowski met de inworp. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Moschen rent richting de bal. Moschen passt de bal zonder na te denken. Acuña met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ... Bárányos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
de la Hera geeft een lange en hoge pass. Pilip rent richting de bal. Pilip speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Bárányos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Loczkowski onderschept slim de pass. Loczkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Hirt de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:4

37e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francis speelt de bal door. Insulza is nu in balbezit. Insulza draait met de bal, schiet en ... Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sibiescu geeft de bal voor. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Todor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Todor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Todor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 77%, Dabrowianka Dabrowice 23%.
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:4

51e minuut.
Sibiescu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pruteanu stond buitenspel. Insulza neemt vlug de vrije trap. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Bárányos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Hirt rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Bárányos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:5

61e minuut.
Loczkowski met een snelle inworp. Acuña speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Hirt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de la Hera kopt de bal weg. Loczkowski rent richting de bal. Loczkowski geeft een hoge lob. Pilip rent richting de bal. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Insulza met een sublieme pass. Pilip is nu in balbezit. Pilip passt de bal met de wreef. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal zonder na te denken. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Fiabane verovert de bal door een tackle van achteren. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel. Laczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bárányos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 67%, Dabrowianka Dabrowice 33%.
Ks Amator - Dabrowianka Dabrowice 0:5