Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice LEGIA WARSZAWA
jutro bedzie lep Tactiek 4-2-1-3
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 44.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Knego verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knego zal de hoekschop nemen. Kotewecki krijgt zijn hoofd ertegen. Zhifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kotewecki geeft een hoge lob. Mendozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte schiet op doel. Zhifu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 1:0

16e minuut.
Mihajlović passt de bal zonder na te denken. Lăpuşte rent richting de bal. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 2:0

17e minuut.
Knego probeert naar een medespeler te passen. Kotewecki rent richting de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotewecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Martina de bal. Martina passt de bal in één keer door. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kotewecki heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Martina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina met een sublieme pass. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. Zhifu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 3:0

34e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knego met de inworp. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki schiet op doel. Zhifu bokst de bal weg. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 4:0

37e minuut.
Lăpuşte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martina probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki onderschept slim de pass. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte schiet op doel. Zhifu bokst de bal weg.

42e minuut.
Bizacki passt de bal zonder na te denken. Martina is nu in balbezit. Martina speelt de bal door. Klungelig pakt Lăpuşte de bal. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Teřina met een sublieme pass. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal zonder na te denken. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 34%, LEGIA WARSZAWA 66%.
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 4:0

50e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Kotewecki rent richting de bal. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Zhifu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 5:0

51e minuut.
Lăpuşte speelt de bal door. Knego bereikt de bal nog maar net als eerste. Knego passt de bal met de wreef. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lăpuşte passt de bal zonder na te denken. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki geeft een lange en hoge pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Zhifu bokst de bal weg. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 6:0

56e minuut.
Mosquera passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalciu. Lalciu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mendozza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Teřina kopt de bal weg. Bagay is nu in balbezit. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina verovert de bal door een tackle van achteren. Martina passt de bal met de wreef. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martina is nu in balbezit. Martina geeft een lange en hoge pass. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bagay onderschept slim de pass. Bagay geeft een hoge lob. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver schiet op doel. Manicera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 6:1

82e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Knego onderschept slim de pass. Knego passt de bal met de wreef. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 7:1

83e minuut.
Martina geeft de bal voor. Kotewecki kopt de bal weg. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knego is nu in balbezit. Knego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knego bereikt de bal nog maar net als eerste. Knego schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Stołeczny geeft een hoge lob. Lăpuşte kopt de bal weg. Kotewecki heeft problemen om de bal te vangen. Kotewecki schiet op doel. Zhifu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 8:1

90e minuut.
Knego is nu in balbezit. Knego geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... Zhifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 46%, LEGIA WARSZAWA 54%.
Dymano Michałowice - LEGIA WARSZAWA 9:1