Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP LECH POZNAN Juventus Sokołów Podlaski
kolejorz Tactiek 352
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Hřebejk rent richting de bal. Lanchner begaat een overtreding. Hřebejk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klanstrup springt en kopt de bal. Owczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Badarică geeft een lange en hoge pass. Klanstrup kopt de bal weg. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Owczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Elma kopt de bal weg. Oparin geeft een lange en hoge pass. Bertrand verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Juventus Sokołów Podlaski 1:0

36e minuut.
Ligi passt de bal in één keer door. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams speelt de bal door. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turtă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turtă met een snel genomen vrije trap. Quintana Fernández kopt de bal weg. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Juventus Sokołów Podlaski 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 39%, Juventus Sokołów Podlaski 61%.
WKP LECH POZNAN - Juventus Sokołów Podlaski 2:0

46e minuut.
Relvas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Oparin onderschept slim de pass. Oparin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adams de bal. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Oparin kan de bal niet met de borst controleren. Rivo speelt de bal door. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wieczorek probeert naar een medespeler te passen. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lanchner kan de bal niet met de borst controleren. Lanchner probeert naar een medespeler te passen. Elma rent richting de bal. Elma geeft de bal voor. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quintana Fernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adams zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams draait met de bal, schiet en ... Kusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Oparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badarică de bal. Quintana Fernández rent richting de bal. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Badarică speelt de bal door. Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorcan speelt de bal door. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Osváth rent richting de bal. Ligi verovert de bal door een tackle van achteren. Ligi met een sublieme pass. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 47%, Juventus Sokołów Podlaski 53%.
WKP LECH POZNAN - Juventus Sokołów Podlaski 2:0