Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Sokołów Podlaski Reducin Football Club
424 Tactiek Własna
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 48
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Kaaren is nu in balbezit. Kaaren passt de bal met de wreef. Csáki rent richting de bal. Csáki haalt uit met een fantastische trap. Kusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:1

4e minuut.
Boyer passt de bal met de wreef. Bertrand rent richting de bal. Bertrand speelt de bal door. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Stumpf met een snelle inworp. Kaaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coşerea de bal onder controle te krijgen. Kusek bokst de bal weg.

13e minuut.
Stumpf met een sublieme pass. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki met een sublieme pass. Kaaren is nu in balbezit. Kaaren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sokołów Podlaski 58%, Reducin Football Club 42%.
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:1

46e minuut.
Relvas komt het veld opgelopen. Osváth komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bajski geeft een lange en hoge pass. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Rivo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rivo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rivo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Badarică geeft een hoge lob. Rebane geeft de bal voor. Courtois kopt de bal weg. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Courtois probeert naar een medespeler te passen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaaren rent richting de bal. Kaaren haalt uit met een fantastische trap. Kusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:2

64e minuut.
Rebane speelt de bal door. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki met een sublieme pass. Kaaren rent richting de bal. Kaaren schiet op doel. Kusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Osváth is nu in balbezit. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki draait met de bal, schiet en ... Kusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Plesca geeft een hoge lob. Coşerea is nu in balbezit. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:3

75e minuut.
Simonian rent richting de bal. Simonian speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coşerea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaaren rent richting de bal. Kaaren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Courtois de bal onder controle te krijgen. Kusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:4

87e minuut.
Inworp. Mihail met een snelle inworp. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki haalt uit met een fantastische trap. Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. Kusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kaaren is nu in balbezit. Boyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaaren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaaren neemt zijn aanloop. Kusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sokołów Podlaski 73%, Reducin Football Club 27%.
Juventus Sokołów Podlaski - Reducin Football Club 0:5