Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Fc.Adidas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12082
Fc.Adidas `Zagłębie Sosnowiec`
FCB-6 Tactiek att 433
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 8
58.5 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Sas rent richting de bal. Sas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sas met een sublieme pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - `Zagłębie Sosnowiec` 1:0

7e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Patalas ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Patalas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kmiecik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmiecik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gawrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Sas onderschept slim de pass. Sas met een sublieme pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Franquis rent richting de bal. Franquis met een sublieme pass. Kmiecik controleert de bal met de borst. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis geeft de bal voor. Zasadzki heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - `Zagłębie Sosnowiec` 2:0

18e minuut.
Kmiecik verovert de bal door een tackle van achteren. Franquis rent richting de bal. Franquis passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Franquis de bal. Franquis passt de bal in één keer door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Gawrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sas met de inworp. Piwownik speelt de bal door. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franquis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmiecik speelt de bal door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - `Zagłębie Sosnowiec` 3:0

39e minuut.
MacFergus neemt vlug de vrije trap. Franquis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evangelista. Franquis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franquis komt bij de bal en schiet. Gawrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Piwownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik schiet op doel. Gawrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 27%, `Zagłębie Sosnowiec` 73%.
Fc.Adidas - `Zagłębie Sosnowiec` 3:0

48e minuut.
Pien probeert naar een medespeler te passen. Sas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudzik. Sas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szturc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sas is nu in balbezit. Dudzik onderschept slim de pass. Dudzik geeft een lange en hoge pass. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc speelt de bal door. Sas speelt de bal door. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dudzik onderschept slim de pass. Dudzik geeft de bal voor. Andino rent richting de bal. Kossak onderschept slim de pass. Kossak schiet op doel. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Franquis rent richting de bal. Franquis passt de bal in één keer door. Daar is Wawrzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sas probeert naar een medespeler te passen. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sas passt de bal met de wreef. Wawrzecki heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Franquis rent richting de bal. Franquis haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak bokst de bal weg.

87e minuut.
Szturc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copik. Szturc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacFergus met een snel genomen vrije trap. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 24%, `Zagłębie Sosnowiec` 76%.
Fc.Adidas - `Zagłębie Sosnowiec` 3:0