Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Fc.Adidas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13427
Fc.Adidas DUMA STOLICY 1911
FCB-6 Tactiek cwe(7)ka
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzejewski is nu in balbezit. Sergiejew legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sergiejew krijgt een gele kaart. Gorzejewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strzałkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kafara verovert de bal door een tackle van achteren. Kafara geeft een hoge lob. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pien de bal onder controle te krijgen. Strzałkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Navarro Pedrós met een sublieme pass. Strzałkowski is nu in balbezit. Strzałkowski passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Augustyniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 1:0

21e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal in één keer door. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Augustyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Frątczak speelt de bal door. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 1:1

30e minuut.
Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós speelt de bal door. Strzałkowski is nu in balbezit. Strzałkowski haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 1:2

38e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Franquis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajt. Bajt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 53%, DUMA STOLICY 1911 47%.
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 1:2

47e minuut.
Inworp. Misić met een snelle inworp. Strzałkowski speelt de bal door. Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 1:3

57e minuut.
Orhun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kafara rent richting de bal. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft de bal voor. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Augustyniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 2:3

61e minuut.
Sergiejew raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Đapić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Beldeanu kopt de bal weg. Beldeanu rent richting de bal. Boiangiu begaat een overtreding. Boiangiu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Orhun is nu in balbezit. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak geeft de bal voor. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg.

85e minuut.
Canev met een sublieme pass. Boiangiu met een sublieme pass. Kafara is nu in balbezit. Kafara geeft een hoge lob. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski schiet op doel. Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 2:4

88e minuut.
Andino speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu passt de bal in één keer door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Augustyniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 63%, DUMA STOLICY 1911 37%.
Fc.Adidas - DUMA STOLICY 1911 2:4