Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Husaria Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21624
Legionowcy Wilanów RATOS
wysoko szeroko Tactiek Virgil
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
McDermott rent richting de bal. McDermott speelt de bal door. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Gardocki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Aprea rent richting de bal. Aprea passt de bal met de wreef. McDermott rent richting de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ... Gardocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 1:0

10e minuut.
Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Accio met een sublieme pass. Semazen rent richting de bal. Semazen geeft de bal voor. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen. Gardocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Colţan geeft een hoge lob. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Gobbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dell`Accio speelt de bal door. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft de bal voor. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aron probeert naar een medespeler te passen. McDermott rent richting de bal. Zumino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McDermott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semazen komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 39%, RATOS 61%.
Legionowcy Wilanów - RATOS 1:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Czvitkovics stond buitenspel. Üstündağ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skrzypkowski kopt de bal weg. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Semazen kopt de bal weg. Dell`Accio probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Gardocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 2:0

56e minuut.
Cristache probeert naar een medespeler te passen. Czvitkovics heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Üstündağ zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Üstündağ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Üstündağ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Accio geeft de bal voor. Skrzypkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 3:0

63e minuut.
Cristache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal in één keer door. McDermott rent richting de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ... Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opioła is nu in balbezit. Skrzypkowski onderschept slim de pass. Skrzypkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 4:0

67e minuut.
Inworp. Mentorski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik probeert naar een medespeler te passen. Czvitkovics heeft problemen om de bal te vangen. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 4:1

72e minuut.
Damnik geeft de bal voor. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Opioła heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal met de wreef. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 5:1

76e minuut.
Inworp. Bagiński komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen speelt de bal door. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ... Gardocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - RATOS 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 36%, RATOS 64%.
Legionowcy Wilanów - RATOS 6:1