Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Akacjowa Slasher SC
Nova v.9 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
8% Spel op eigen helft 92%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 18.5
formidable Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Cherrad geeft een hoge lob. Jurion is nu in balbezit. Jurion speelt de bal door. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 1:0

4e minuut.
Misierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Misierewicz passt de bal in één keer door. Gierczak is nu in balbezit. Zrywacz onderschept slim de pass. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Kieliszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Zrywacz speelt de bal door. Marinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marinari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 2:0

5e minuut.
Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 3:0

6e minuut.
Pawlaczek passt de bal in één keer door. Maciocha rent richting de bal. Zrywacz onderschept slim de pass. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Misierewicz passt de bal in één keer door. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Kieliszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurion geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marinari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 4:0

10e minuut.
Daar is Pellé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellé geeft een hoge lob. Marinari kopt de bal weg. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 5:0

17e minuut.
Jurion is nu in balbezit. Jurion passt de bal in één keer door. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Kieliszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 6:0

22e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan is nu in balbezit. Stan geeft de bal voor. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 7:0

23e minuut.
Pawlaczek met een sublieme pass. Lubaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cherrad geeft een hoge lob. Zrywacz kopt de bal weg. Poper rent richting de bal. Marinari onderschept slim de pass. Marinari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Kieliszek met een harde bal richting middenveld. Poper kopt de bal weg. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Stan met een sublieme pass. Marinari is nu in balbezit. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Kieliszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 8:0

34e minuut.
Misierewicz rent richting de bal. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinari rent richting de bal. Marinari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Misierewicz passt de bal in één keer door. Jurion heeft problemen om de bal te vangen. Jurion passt de bal met de wreef. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Jurion de bal. Jurion met een sublieme pass. Daar is Marinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinari schiet op doel. Kieliszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 9:0

40e minuut.
Lubaszewski probeert naar een medespeler te passen. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een hoge lob. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Inworp. Jurion met de inworp. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 9%, Slasher SC 91%.
AKS Akacjowa - Slasher SC 10:0

46e minuut.
Bermúdez komt het veld opgelopen. Žarkov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz speelt de bal door. Jurion geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 11:0

47e minuut.
Pawlaczek speelt de bal door. Daar is Lubaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marinari rent richting de bal. Marinari schiet op doel. Kieliszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 12:0

48e minuut.
Stan is nu in balbezit. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Stan geeft een lange en hoge pass. Bermúdez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 13:0

51e minuut.
Daar is Paukszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez is nu in balbezit. Gierczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marinari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 14:0

52e minuut.
Pawlaczek passt de bal zonder na te denken. Stan rent richting de bal. Stan probeert naar een medespeler te passen. Marinari rent richting de bal. Marinari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 15:0

54e minuut.
Inworp. Stan met de inworp. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak geeft een hoge lob. Marinari krijgt zijn hoofd ertegen. Kieliszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Misierewicz kopt de bal weg. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez schiet op doel. Kieliszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 16:0

58e minuut.
Marinari verovert de bal door een tackle van achteren. Marinari passt de bal in één keer door. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ślęziak met een sublieme pass. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gierczak met een harde bal richting middenveld. Ślęziak kopt de bal weg. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. Kieliszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 17:0

62e minuut.
Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Marinari rent richting de bal. Marinari haalt uit met een fantastische trap. Kieliszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 18:0

64e minuut.
Inworp. Stan met de inworp. Ślęziak speelt de bal door. Jurion rent richting de bal. Jurion geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Marinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinari passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 19:0

69e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Inworp. Ślęziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stan geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 20:0

70e minuut.
Jurion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz geeft de bal voor. Bermúdez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 21:0

71e minuut.
Stan met de inworp. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak speelt de bal door. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een hoge lob. Kieliszek bokst de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 22:0

73e minuut.
Gierczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kazalski de bal. Misierewicz onderschept slim de pass. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Marinari heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 23:0

75e minuut.
Jurion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wąs de bal. Marinari is nu in balbezit. Marinari schiet op doel. Kieliszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 24:0

77e minuut.
Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion passt de bal zonder na te denken. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Marinari rent richting de bal. Marinari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 25:0

78e minuut.
Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 26:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süvari komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Misierewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ślęziak de bal. Ślęziak geeft een hoge lob. Süvari is nu in balbezit. Süvari haalt uit met een fantastische trap. Kieliszek bokst de bal weg.

82e minuut.
Stan met een snelle inworp. Poper verovert de bal door een tackle van achteren. Süvari rent richting de bal. Süvari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 27:0

84e minuut.
Klungelig pakt Stan de bal. Stan kopt de bal weg. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Süvari is nu in balbezit. Süvari schiet op doel. Kieliszek bokst de bal weg.

86e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan geeft een lange en hoge pass. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 28:0

87e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stan met een snelle inworp. Ślęziak geeft een lange en hoge pass. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. Kieliszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - Slasher SC 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 8%, Slasher SC 92%.
AKS Akacjowa - Slasher SC 29:0