Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka CWKS Penachin
523 Tactiek masło2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski geeft de bal voor. Ritz heeft problemen om de bal te vangen. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Müggeli de bal. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski passt de bal zonder na te denken. Rydlewski geeft een hoge lob. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau schiet op doel. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pleşu is nu in balbezit. Pleşu speelt de bal door. Szatkowski rent richting de bal. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szatkowski met een snelle inworp. Müggeli rent richting de bal. Müggeli geeft de bal voor. Siontis maakt een snoekduik en kopt de bal. Kealy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - CWKS Penachin 0:1

21e minuut.
Celaya rent richting de bal. Celaya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatkowski met de inworp. Müggeli speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 48%, CWKS Penachin 52%.
Pireus Buczka - CWKS Penachin 0:1

50e minuut.
Laurson onderschept slim de pass. Laurson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pac de bal. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lalićević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şandru geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szatkowski geeft een hoge lob. Kyuranov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyuranov passt de bal in één keer door. Daar is Lalićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalićević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dan controleert de bal met de borst. Dan geeft een lange en hoge pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru geeft een hoge lob. Jungfrau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jungfrau heeft problemen om de bal te vangen. Ritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau onderschept slim de pass. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pireus Buczka - CWKS Penachin 1:1

68e minuut.
Bobkowski speelt de bal door. Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jungfrau. Jungfrau krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jungfrau met een sublieme pass. Lalićević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halmos. Halmos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Müggeli kopt de bal weg. Siontis is nu in balbezit. Pac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siontis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Müggeli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - CWKS Penachin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 45%, CWKS Penachin 55%.
Pireus Buczka - CWKS Penachin 1:2