Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Nigdy Nie Zginie
442 Tactiek nowatest
60% Balbezit 40%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Budian passt de bal zonder na te denken. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. del Campo Santos is nu in balbezit. del Campo Santos schiet op doel. Nizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
del Campo Santos geeft een lange en hoge pass. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miladinović neemt de hoekschop. del Campo Santos springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nizzi trapt de bal weg van het doel. Futrasov kopt de bal weg. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Hinkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laps rent richting de bal. Buzescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laps is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marysek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hinkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 1:0

28e minuut.
Kagels rent richting de bal. del Campo Santos onderschept slim de pass. Golik begaat een overtreding. del Campo Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. del Campo Santos wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Buzescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budian bereikt de bal nog maar net als eerste. Budian geeft de bal voor. Azulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azulewicz schiet op doel. Hinkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Azulewicz passt de bal in één keer door. Marysek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azulewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laps is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 52%, Nigdy Nie Zginie 48%.
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 1:0

47e minuut.
Jing met een sublieme pass. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laps wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Laps kan niet meer verder spelen. Karakula komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakwa geeft een hoge lob. Inworp. Czyżykowski met de inworp. Jing geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maríusson kan de bal niet met de borst controleren. del Campo Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Miladinović geeft een hoge lob. Denning kopt de bal weg. del Campo Santos is nu in balbezit. del Campo Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 1:1

59e minuut.
Hinkola met een sublieme pass. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović passt de bal met de wreef. del Campo Santos is nu in balbezit. del Campo Santos schiet op doel. Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Lakwa geeft een hoge lob. Budian is nu in balbezit. Budian speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 2:1

65e minuut.
del Campo Santos speelt de bal door. Denning heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Karakula zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karakula naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Azulewicz is nu in balbezit. Azulewicz passt de bal zonder na te denken. Marysek rent richting de bal. Marysek schiet op doel. Hinkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 3:1

76e minuut.
Grozdanović passt de bal met de wreef. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik is nu in balbezit. Denning onderschept slim de pass. Denning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rodio passt de bal in één keer door. Grozdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanović speelt de bal door. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. Nizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 59%, Nigdy Nie Zginie 41%.
FC BROWARY - Nigdy Nie Zginie 3:1