Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Fc Maluszek
442 Tactiek max2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kagels onderschept slim de pass. Dąblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąblewski passt de bal zonder na te denken. Blinker is nu in balbezit. Blinker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Blinker kopt de bal weg. Rokicki speelt de bal door. Long Giang speelt de bal door. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lakwa is nu in balbezit. Long Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Long Giang speelt de bal door. Blinker rent richting de bal. Blinker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marysek rent richting de bal. Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Dicks geeft een hoge lob. Blinker rent richting de bal. Blinker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dąblewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Waizman de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Futrasov. Futrasov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kagels geeft de bal voor. Rokicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Waizman de bal. Waizman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rokicki probeert naar een medespeler te passen. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker passt de bal met de wreef. Waizman is nu in balbezit. Waizman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dąblewski rent richting de bal. Rokicki is nu in balbezit. Rokicki passt de bal zonder na te denken. Blinker is nu in balbezit. Blinker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brstina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budian. Brstina raakt geblesseerd tijdens het duel. Żychliński met een snel genomen vrije trap. Waizman kopt de bal weg. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker draait met de bal, schiet en ... Nizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 0:1

38e minuut.
Laps heeft problemen om de bal te vangen. Budian is nu in balbezit. Brstina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brstina krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Militaru met een sublieme pass. Brstina heeft problemen om de bal te vangen. Brstina passt de bal met de wreef. Blinker rent richting de bal. Blinker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Brstina passt de bal met de wreef. Maríusson rent richting de bal. Blinker verovert de bal door een tackle van achteren. Blinker haalt uit met een fantastische trap. Nizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 54%, Fc Maluszek 46%.
FC BROWARY - Fc Maluszek 0:2

47e minuut.
Waizman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman passt de bal met de wreef. Brstina rent richting de bal. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 0:3

49e minuut.
Fleischmann probeert naar een medespeler te passen. Waizman heeft problemen om de bal te vangen. Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman onderschept slim de pass. Waizman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Żychliński geeft een hoge lob. Brstina rent richting de bal. Brstina passt de bal met de wreef. Blinker rent richting de bal. Blinker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dicks passt de bal met de wreef. Daar is Long Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long Giang speelt de bal door. Blinker heeft problemen om de bal te vangen. Blinker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dąblewski probeert naar een medespeler te passen. Waizman heeft problemen om de bal te vangen. Waizman passt de bal zonder na te denken. Blinker rent richting de bal. Blinker schiet op doel. Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Laps rent richting de bal. Żychliński verovert de bal door een tackle van achteren. Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Blinker rent richting de bal. Blinker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Marysek passt de bal zonder na te denken. Azulewicz is nu in balbezit. Azulewicz geeft een lange en hoge pass. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 1:3

67e minuut.
Long Giang rent richting de bal. Long Giang passt de bal zonder na te denken. Blinker rent richting de bal. Blinker haalt uit met een fantastische trap. Nizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 1:4

69e minuut.
Blinker heeft problemen om de bal te vangen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski passt de bal zonder na te denken. Waizman is nu in balbezit. Waizman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Dąblewski met een snelle inworp. Brstina geeft een hoge lob. Waizman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman haalt uit met een fantastische trap. Nizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fleischmann geeft een hoge lob. Daar is Azulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long Giang met een sublieme pass. Waizman rent richting de bal. Waizman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Blinker passt de bal zonder na te denken. Long Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Long Giang passt de bal in één keer door. Waizman is nu in balbezit. Waizman draait met de bal, schiet en ... Nizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blinker is nu in balbezit. Blinker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 1:5

76e minuut.
Lakwa geeft een hoge lob. Laps rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żychliński. Laps raakt geblesseerd tijdens het duel. Laps komt bij de bal en schiet. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Marysek rent richting de bal. Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise passt de bal in één keer door. Blinker rent richting de bal. Blinker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Waizman rent richting de bal. Waizman met een sublieme pass. Klungelig pakt Blinker de bal. Blinker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Fc Maluszek 1:6

83e minuut.
Rokicki passt de bal zonder na te denken. Waizman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman probeert naar een medespeler te passen. Blinker is nu in balbezit. Blinker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 74%, Fc Maluszek 26%.
FC BROWARY - Fc Maluszek 1:6