Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21655
CWKS Penachin Sparta Rio de Fabrico
masło2 Tactiek No. 1
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 31.4
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Beksa geeft een lange en hoge pass. Barbez met een sublieme pass. Dalí is nu in balbezit. Dalí probeert naar een medespeler te passen. Müggeli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis draait met de bal, schiet en ... Pulido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 1:0

4e minuut.
Harsányi geeft de bal voor. Beksa kopt de bal weg. Táborský rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson verovert de bal door een tackle van achteren. Laurson passt de bal met de wreef. Siontis is nu in balbezit. Siontis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Müggeli is nu in balbezit. Müggeli geeft een lange en hoge pass. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel. Pulido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 2:0

15e minuut.
Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşu geeft de bal voor. Siontis rent richting de bal. Siontis schiet op doel. Pulido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kuchen geeft een lange en hoge pass. Barbez is nu in balbezit. Barbez passt de bal zonder na te denken. Dalí rent richting de bal. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bruravik passt de bal zonder na te denken. Türkler rent richting de bal. Ritz verovert de bal door een tackle van achteren. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Džinić met een harde bal richting middenveld. Müggeli kopt de bal weg. Mureşanu rent richting de bal. Dalí verovert de bal door een tackle van achteren. Dalí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 3:0

33e minuut.
Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí geeft een lange en hoge pass. Beksa is nu in balbezit. Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Halmos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Müggeli passt de bal in één keer door. Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft de bal voor. Daar is Dalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalí schiet op doel. Pulido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Dalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez geeft een hoge lob. Siontis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 4:0

38e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez passt de bal zonder na te denken. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ... Pulido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 5:0

40e minuut.
Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli rent richting de bal. Met opzet legt Beksa zijn tegenspeler op de grond. Beksa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos onderschept slim de pass. Halmos passt de bal met de wreef. Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Pulido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Halmos speelt de bal door. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 6:0

45e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli onderschept slim de pass. Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Barrios komt het veld opgelopen. Kratochvíl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 27%, Sparta Rio de Fabrico 73%.
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 6:0

48e minuut.
Halmos speelt de bal door. Laurson geeft een hoge lob. Barbez is nu in balbezit. Dalí is nu in balbezit. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nokhrin is nu in balbezit. Táborský onderschept slim de pass. Táborský geeft een lange en hoge pass. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ... Pulido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Popa komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Kuchen kopt de bal weg. Halmos is nu in balbezit. Halmos geeft een lange en hoge pass. Popa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 7:0

58e minuut.
Nokhrin speelt de bal door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popa. Türkler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Türkler kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Klungelig pakt Kuchen de bal. Kuchen geeft de bal voor. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel. Pulido werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 8:0

64e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Popa onderschept slim de pass. Simon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simon krijgt een gele kaart. Popa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Popa kan niet meer verder spelen. Bobkowski komt het veld opgelopen. Müggeli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pulido bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 9:0

70e minuut.
Halmos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szatkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Barrios speelt de bal door. Kratochvíl is nu in balbezit. Kratochvíl geeft een hoge lob. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Pleşu is nu in balbezit. Pleşu passt de bal met de wreef. Barbez rent richting de bal. Barbez schiet op doel. Mureşanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 25%, Sparta Rio de Fabrico 75%.
CWKS Penachin - Sparta Rio de Fabrico 10:0