Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojownicy Końca Stawki KSC Fredry
def Tactiek 442-1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dabradziejus geeft een hoge lob. Constantinides kopt de bal weg. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Borgosz geeft een hoge lob. Doboş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lacraia met een snelle inworp. Trung Hải met een sublieme pass. Quevedo met een sublieme pass. Mactal is nu in balbezit. Mactal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabradziejus bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer onderschept slim de pass. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Borgosz passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mactal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. Stefaniuk speelt de bal door. Maydana heeft problemen om de bal te vangen. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel. Cozarak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - KSC Fredry 1:0

19e minuut.
Valz geeft een lange en hoge pass. Ettl rent richting de bal. Doboş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doboş krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Constantinides geeft een lange en hoge pass. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk passt de bal met de wreef. Daar is Peyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Peyer kopt de bal weg. Dabradziejus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Doboş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboş draait met de bal, schiet en ... Cozarak bokst de bal weg.

37e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Trung Hải onderschept slim de pass. Trung Hải speelt de bal door. Blocher rent richting de bal. Blocher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş onderschept slim de pass. Doboş schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 48%, KSC Fredry 52%.
Wojownicy Końca Stawki - KSC Fredry 1:0

52e minuut.
Stefaniuk speelt de bal door. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci onderschept slim de pass. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Peyer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz passt de bal in één keer door. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grześkowiak passt de bal zonder na te denken. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk met een sublieme pass. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doboş speelt de bal door. Mactal geeft een hoge lob. Daar is Brøndum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blocher onderschept slim de pass. Blocher schiet op doel. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Trung Hải passt de bal in één keer door. Daar is Ettl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettl probeert naar een medespeler te passen. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stefaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stefaniuk speelt de bal door. Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Peyer springt en kopt de bal. Paal!

73e minuut.
Aldinucci met de inworp. Borgosz rent richting de bal. Quevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quevedo krijgt een gele kaart. Borgosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wołczyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk passt de bal zonder na te denken. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải schiet op doel. Constantinides probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brøndum verovert de bal door een tackle van achteren. Brøndum geeft een hoge lob. Dabradziejus heeft problemen om de bal te vangen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk met een sublieme pass. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Cozarak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 44%, KSC Fredry 56%.
Wojownicy Końca Stawki - KSC Fredry 1:0