Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Zręczyce Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4000
Zręczyce Wojownicy Końca Stawki
442 Tactiek test v5
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 56.6
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Maya met een sublieme pass. Płatosz rent richting de bal. Płatosz geeft de bal voor. Nawoj is nu in balbezit. Nawoj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grześkowiak speelt de bal door. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:1

6e minuut.
Nawoj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grześkowiak. Nawoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cioce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nawoj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aquino speelt de bal door. Wołczyk kopt de bal weg. Borgosz geeft een hoge lob. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Doboş schiet op doel. Eminov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wołczyk zal de hoekschop nemen. Peyer springt en kopt de bal. Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołczyk met een snelle inworp. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:2

19e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Eminov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboş kopt de bal weg. Peyer is nu in balbezit. Peyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Peyer rent richting de bal. Bağırov begaat een overtreding. Peyer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wołczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stefaniuk is nu in balbezit. Stefaniuk probeert naar een medespeler te passen. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Doboş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz passt de bal in één keer door. Bağırov rent richting de bal. Peyer verovert de bal door een tackle van achteren. Peyer schiet op doel. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eminov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bağırov neemt vlug de vrije trap. Płatosz kan de bal niet met de borst controleren. Stefaniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefaniuk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bağırov onderschept slim de pass. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. van Rijn speelt de bal door. Peyer is nu in balbezit. Peyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:3

43e minuut.
Aldinucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldinucci met een sublieme pass. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 63%, Wojownicy Końca Stawki 37%.
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:4

51e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 0:5

58e minuut.
Daar is Deioannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Peyer heeft problemen om de bal te vangen. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Aquino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Doboş probeert de bal aan de voet te houden. Eminov rent richting de bal. Eminov geeft een hoge lob. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aquino trapt de bal weg van het doel. Stefaniuk kopt de bal weg. Daar is Deioannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wołczyk geeft een hoge lob. Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grześkowiak geeft een hoge lob. Daar is Bağırov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
van Rijn verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz geeft een hoge lob. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinides is nu in balbezit. Nawoj verovert de bal door een tackle van achteren. Nawoj haalt uit met een fantastische trap. Schoř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:5

72e minuut.
Cioce met een snelle inworp. Deioannon rent richting de bal. Deioannon geeft een hoge lob. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Brøndum met een snelle inworp. Maya rent richting de bal. Aldinucci onderschept slim de pass. Aldinucci geeft een hoge lob. Peyer maakt een snoekduik en kopt de bal. Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:6

79e minuut.
Daar is Płatosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefaniuk rent richting de bal. Stefaniuk passt de bal zonder na te denken. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bağırov geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aldinucci neemt de hoekschop. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:7

81e minuut.
Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Peyer is nu in balbezit. Met opzet legt Bağırov zijn tegenspeler op de grond. Bağırov krijgt een gele kaart. Peyer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wołczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peyer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wołczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wołczyk geeft de bal voor. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. Aquino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Constantinides verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinides geeft de bal voor. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:8

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldinucci met een snelle inworp. Doboş met een sublieme pass. Daar is Peyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Eminov heeft problemen om de bal te vangen. Peyer is nu in balbezit. Doboş rent richting de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ... Aquino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:9

88e minuut.
Nawoj rent richting de bal. Doboş onderschept slim de pass. Borgosz speelt de bal door. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:10

90e minuut.
Maya is nu in balbezit. Maya geeft een lange en hoge pass. Nawoj kopt de bal weg. Järvistu probeert de bal met de borst te controleren. Järvistu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 73%, Wojownicy Końca Stawki 27%.
Zręczyce - Wojownicy Końca Stawki 1:10