Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy Kufle
352 Tactiek na marzenke 2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Marcial onderschept slim de pass. Borostyáni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcial is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Taule verovert de bal door een tackle van achteren. Taule geeft een lange en hoge pass. Világi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chantzakos met een snelle inworp. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano begaat een overtreding. Skalar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Vörös met een sublieme pass. Thanh Long rent richting de bal. Thanh Long probeert naar een medespeler te passen. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Nuyens met de inworp. Vörös is nu in balbezit. Vörös passt de bal zonder na te denken. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Meyern de bal. Perttu onderschept slim de pass. Thanh Long met een sublieme pass. Skalar rent richting de bal. Skalar passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Kufle 0:1

20e minuut.
Peryt geeft een lange en hoge pass. Giustina kopt de bal weg. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda geeft een hoge lob. Világi springt en kopt de bal. Orsa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vörös is nu in balbezit. Vörös geeft de bal voor. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel. Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Világi rent richting de bal. Chantzakos begaat een overtreding. Világi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thanh Long met een snel genomen vrije trap. Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Kufle 0:2

30e minuut.
Szrajda onderschept slim de pass. Szrajda geeft een lange en hoge pass. Borostyáni kopt de bal weg. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuyens rent richting de bal. Nuyens schiet op doel. Orsa bokst de bal weg.

41e minuut.
Grzonkowski geeft de bal voor. Borostyáni probeert naar een medespeler te passen. Marcial onderschept slim de pass. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Világi is nu in balbezit. Garavito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Világi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vörös legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Kufle 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 58%, Kufle 42%.
Czwartkowcy - Kufle 0:3

48e minuut.
Taule verovert de bal door een tackle van achteren. Taule geeft een hoge lob. Világi kopt de bal weg. Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni draait met de bal, schiet en ... Orsa bokst de bal weg.

52e minuut.
Orsa met een sublieme pass. Szrajda geeft een hoge lob. Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Világi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skalar neemt de hoekschop. Borostyáni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szrajda onderschept slim de pass. Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Skalar probeert naar een medespeler te passen. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Giustina onderschept slim de pass. Giustina passt de bal zonder na te denken. Saro speelt de bal door. Meyern is nu in balbezit. Meyern schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vörös probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borostyáni de bal. Borostyáni passt de bal in één keer door. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuyens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szrajda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peryt de bal. Világi begaat een overtreding. Világi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 64%, Kufle 36%.
Czwartkowcy - Kufle 0:3