Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Zręczyce Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4000
Zręczyce Cherry Wolf
442 Tactiek 2021_shock
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
10 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Krawczyński speelt de bal door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal met de wreef. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap. Andorka bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buncol neemt de hoekschop. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha schiet op doel. Paal! Andorka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sauzée neemt de hoekschop. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Krynicki kopt de bal weg. Krawczyński heeft problemen om de bal te vangen. Buncol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Piecha speelt de bal door. Sauzée geeft de bal voor. Maya kopt de bal weg. Piecha is nu in balbezit. Piecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński onderschept slim de pass. Krawczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Cherry Wolf 0:1

11e minuut.
Sauzée neemt de hoekschop. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha speelt de bal door. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Cherry Wolf 0:2

14e minuut.
Krynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. Eminov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sauzée zal de hoekschop nemen. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sauzée geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krawczyński probeert de bal met de borst te controleren. Maya is nu in balbezit. Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal met de wreef. Rupala onderschept slim de pass. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ... Andorka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Cherry Wolf 0:3

26e minuut.
Sauzée probeert naar een medespeler te passen. Przybyszewski kan de bal niet met de borst controleren. Przybyszewski passt de bal zonder na te denken. Piecha is nu in balbezit. Piecha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pikuła rent richting de bal. Rupala onderschept slim de pass. Rupala geeft de bal voor. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Järvistu is nu in balbezit. Järvistu geeft een hoge lob. Solaeta maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol passt de bal in één keer door. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Thonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Popowicz speelt de bal door. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 75%, Cherry Wolf 25%.
Zręczyce - Cherry Wolf 0:3

46e minuut.
Krynicki rent richting de bal. Krynicki passt de bal met de wreef. Sauzée probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Prado is nu in balbezit. Piecha verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha onderschept slim de pass. Piecha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Andorka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj haalt uit met een fantastische trap. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Krawczyński geeft de bal voor. Pizarro onderschept slim de pass. Sauzée bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ... Andorka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyszewski met een snelle inworp. Sauzée probeert naar een medespeler te passen. Popowicz geeft een hoge lob. Krawczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Solaeta rent richting de bal. Solaeta geeft een hoge lob. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Cherry Wolf 1:3

62e minuut.
Buncol met een sublieme pass. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz speelt de bal door. Piecha is nu in balbezit. Piecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Cherry Wolf 1:4

66e minuut.
Przybyszewski is nu in balbezit. Przybyszewski geeft een lange en hoge pass. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński met een sublieme pass. Piecha rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz geeft de bal voor. Pizarro onderschept slim de pass. Sauzée geeft een lange en hoge pass. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Krynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krynicki passt de bal in één keer door. Pizarro is nu in balbezit. Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Järvistu rent richting de bal. Czosnyka verovert de bal door een tackle van achteren. Czosnyka met een sublieme pass. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 65%, Cherry Wolf 35%.
Zręczyce - Cherry Wolf 1:4