Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: KSC Fredry Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18897
KSC Fredry Czwartkowcy
442-1 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 55.3
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Trung Hải probeert naar een medespeler te passen. Blocher is nu in balbezit. Blocher passt de bal zonder na te denken. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lacraia is nu in balbezit. Lacraia passt de bal zonder na te denken. Blocher is nu in balbezit. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Lacraia geeft een hoge lob. Vaught kopt de bal weg. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ... Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Meyern rent richting de bal. Dabradziejus is nu in balbezit. Meyern verovert de bal door een tackle van achteren. Meyern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Czwartkowcy 0:1

28e minuut.
Trung Hải speelt de bal door. Lacraia heeft problemen om de bal te vangen. Lacraia met een sublieme pass. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stodolny rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lacraia neemt de hoekschop. Vaught maakt een snoekduik en kopt de bal. Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSC Fredry - Czwartkowcy 1:1

30e minuut.
Stodolny kopt de bal weg. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia speelt de bal door. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lacraia verovert de bal door een tackle van achteren. Lacraia passt de bal zonder na te denken. Blocher rent richting de bal. Blocher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Czwartkowcy 2:1

43e minuut.
Maydana speelt de bal door. Quevedo met een sublieme pass. Dabradziejus rent richting de bal. Guangliang onderschept slim de pass. Guangliang haalt uit met een fantastische trap. Cozarak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 43%, Czwartkowcy 57%.
KSC Fredry - Czwartkowcy 2:1

59e minuut.
Burdon passt de bal met de wreef. Maydana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maydana passt de bal in één keer door. Mactal rent richting de bal. Mactal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dabradziejus onderschept slim de pass. Dabradziejus geeft een hoge lob. Peryt onderschept slim de pass. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Orsa bokst de bal weg.

87e minuut.
Guangliang rent richting de bal. Ettl geeft een lange en hoge pass. Guangliang probeert de bal aan de voet te houden. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orsa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 45%, Czwartkowcy 55%.
KSC Fredry - Czwartkowcy 2:1