Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: keinaM Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16695
Zagłębie Sosnowiec SSA LZS KS Łukowice Brzeskie
T4nowa Tactiek check archers
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Piskuła passt de bal in één keer door. Nõmme rent richting de bal. Nõmme passt de bal met de wreef. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim draait met de bal, schiet en ... Krunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Paciorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manole is nu in balbezit. Manole probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Stopka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pin rent richting de bal. Piskuła rent richting de bal. Pin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Inworp. Capota met een snelle inworp. Kızılateş speelt de bal door. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas schiet op doel. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin met een sublieme pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

33e minuut.
Heffernan rent richting de bal. Pin rent richting de bal. Heffernan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heffernan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Carqueja is nu in balbezit. Carqueja geeft een lange en hoge pass. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een lange en hoge pass. Lindenboim krijgt zijn hoofd ertegen. Krunić bokst de bal weg. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu schiet op doel. Jusufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Sosnowiec SSA - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 50%, LZS KS Łukowice Brzeskie 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie Sosnowiec SSA - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:1

46e minuut.
Dojaś komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Piskuła rent richting de bal. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Nõmme rent richting de bal. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft de bal voor. Krunić bokst de bal weg. Klungelig pakt Əlioğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:1

61e minuut.
Capota met een snelle inworp. Kızılateş is nu in balbezit. Piskuła begaat een overtreding. Piskuła krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kızılateş met een sublieme pass. Jusufi rent richting de bal. Jusufi probeert naar een medespeler te passen. Manole is nu in balbezit. Manole schiet op doel. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 46%, LZS KS Łukowice Brzeskie 54%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:1