Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Zagłębie Sosnowiec SSA
na awans Tactiek T4nowa
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen adequate


14e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens geeft een lange en hoge pass. Lăpădat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 1:0

23e minuut.
Daar is Bulanbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuski geeft een hoge lob. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 2:0

25e minuut.
Bulanbay geeft een lange en hoge pass. Heffernan kopt de bal weg. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kałuski passt de bal zonder na te denken. Əlioğlu met een sublieme pass. Carqueja heeft problemen om de bal te vangen. Wellens onderschept slim de pass. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sauli rent richting de bal. Sauli passt de bal zonder na te denken. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 3:0

41e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulanbay met een snelle inworp. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 36%, Zagłębie Sosnowiec SSA 64%.
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 3:0

49e minuut.
Sauli passt de bal met de wreef. Fausto heeft problemen om de bal te vangen. Sobierajski met een sublieme pass. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fausto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoński komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Sobierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauli rent richting de bal. Sauli passt de bal zonder na te denken. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kramer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bulanbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nõmme. Bulanbay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Bulanbay probeert naar een medespeler te passen. Kałuski rent richting de bal. Kałuski passt de bal zonder na te denken. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:0

70e minuut.
Robaina verovert de bal door een tackle van achteren. Nõmme probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:1

74e minuut.
Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim passt de bal met de wreef. Nõmme is nu in balbezit. Daar is Nõmme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmme geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat rent richting de bal. Heffernan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heffernan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lăpădat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobierajski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bulanbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałuski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuski geeft de bal voor. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 31%, Zagłębie Sosnowiec SSA 69%.
NURT POTOK - Zagłębie Sosnowiec SSA 4:1