Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Górnik FC
na awans Tactiek 532-1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintea met de inworp. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kałuski is nu in balbezit. Burlacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałuski met een snel genomen vrije trap. Wellens kopt de bal weg. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Comuzzo passt de bal in één keer door. Bloquel rent richting de bal. Kałuski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kałuski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sobierajski speelt de bal door. Sauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauli passt de bal in één keer door. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mircea komt het veld opgelopen. Berrettoni komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer geeft een lange en hoge pass. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Górnik FC 1:0

37e minuut.
Berrettoni geeft de bal voor. Inworp. Pintea met een snelle inworp. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 31%, Górnik FC 69%.
NURT POTOK - Górnik FC 1:0

46e minuut.
Bulanbay komt het veld opgelopen. Lăpădat komt het veld opgelopen. Nemdil komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal met de wreef. Sauli is nu in balbezit. Sauli geeft een lange en hoge pass. Lăpădat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Robaina probeert naar een medespeler te passen. Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kałuski. Cerić raakt geblesseerd tijdens het duel. Burlacu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
de la Calle rent richting de bal. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmetaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahmetaj krijgt een gele kaart. Skuteczny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skuteczny kan niet meer verder spelen. Sałata komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sałata is nu in balbezit. Sałata passt de bal zonder na te denken. Kałuski is nu in balbezit. Kałuski geeft een hoge lob. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Górnik FC 2:0

82e minuut.
Bulanbay speelt de bal door. Kramer probeert naar een medespeler te passen. Cerić speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Bulanbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea onderschept slim de pass. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Górnik FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 53%, Górnik FC 47%.
NURT POTOK - Górnik FC 2:1