Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Hell Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19312
The sowers of goals NURT POTOK
DEF Tactiek na awans
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 62.6
adequate Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Sauli heeft problemen om de bal te vangen. Sauli passt de bal in één keer door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kałuski rent richting de bal. Kałuski met een sublieme pass. Sauli rent richting de bal. Sauli geeft een lange en hoge pass. Wellens springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lanev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pintea passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wellens raakt geblesseerd tijdens het duel. Skuteczny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Pintea geeft de bal voor. Skuteczny kopt de bal weg. Klungelig pakt Huy Thành de bal. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lanev niet meer kan verder spelen. Chiniewicz komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Rybacki verovert de bal door een tackle van achteren. Nienartowicz is nu in balbezit. Sauli verovert de bal door een tackle van achteren. Sauli geeft een hoge lob. Wellens springt en kopt de bal. Chiniewicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Skuteczny is nu in balbezit. Petrokov verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - NURT POTOK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 78%, NURT POTOK 22%.
The sowers of goals - NURT POTOK 0:1

47e minuut.
Pintea passt de bal in één keer door. Kramer rent richting de bal. Kramer passt de bal in één keer door. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pintea met een snelle inworp. Sobierajski speelt de bal door. Nienartowicz rent richting de bal. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Skuteczny is nu in balbezit. Sauli is nu in balbezit. Sauli passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wellens rent richting de bal. Torjman begaat een overtreding. Wellens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kałuski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skuteczny maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sauli onderschept slim de pass. Sauli geeft een hoge lob. Torjman probeert de bal met de borst te controleren. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wellens rent richting de bal. Torjman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wellens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skuteczny springt en kopt de bal. Chiniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - NURT POTOK 0:2

84e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Sauli probeert de bal met de borst te controleren. Sobierajski geeft een hoge lob. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nəsirov probeert de bal aan de voet te houden. Sobierajski met een sublieme pass. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Sauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauli passt de bal zonder na te denken. Skuteczny heeft problemen om de bal te vangen. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu geeft een hoge lob. Wellens kopt de bal weg. Klungelig pakt Skuteczny de bal. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Sauli met een sublieme pass. Petrokov rent richting de bal. Wellens onderschept slim de pass. Wellens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 66%, NURT POTOK 34%.
The sowers of goals - NURT POTOK 0:2