Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi ABG Team
xxxy Tactiek soy
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Costes passt de bal in één keer door. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Plougmand de bal onder controle te krijgen. Felsztyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 1:0

6e minuut.
Grozăvescu kopt de bal weg. Azimli rent richting de bal. Azimli passt de bal in één keer door. Vivenza rent richting de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Costes met een sublieme pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel geeft de bal voor. Vivenza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 2:0

19e minuut.
Grozăvescu rent richting de bal. Kærgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Costes is nu in balbezit. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Badel is nu in balbezit. Badel geeft een hoge lob. Vivenza krijgt zijn hoofd ertegen. Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 3:0

29e minuut.
Salem is nu in balbezit. Salem passt de bal zonder na te denken. Torreti heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Haktanır is nu in balbezit. Ljuković onderschept slim de pass. Ljuković geeft de bal voor. Varana is nu in balbezit. Varana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - ABG Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 36%, ABG Team 64%.
FC Pipitungi - ABG Team 3:1

50e minuut.
Haktanır onderschept slim de pass. Haktanır probeert naar een medespeler te passen. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanate komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Badel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Costes de bal. Costes geeft een hoge lob. Vivenza maakt een snoekduik en kopt de bal. Felsztyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Costes probeert naar een medespeler te passen. Badel met een sublieme pass. Plougmand is nu in balbezit. Hanate onderschept slim de pass. Hanate haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Steels is nu in balbezit. Ljuković onderschept slim de pass. Ljuković passt de bal zonder na te denken. Varana is nu in balbezit. Varana schiet op doel. Guseinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Plougmand heeft problemen om de bal te vangen. Costes rent richting de bal. Costes probeert naar een medespeler te passen. Hanate rent richting de bal. Hanate schiet op doel. Felsztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Costes rent richting de bal. Costes met een sublieme pass. Badel is nu in balbezit. Badel geeft een lange en hoge pass. Vivenza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 38%, ABG Team 62%.
FC Pipitungi - ABG Team 3:1