Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Legendarni Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24418
Legendarni KS Woda Mineralna
Ulepszona 5-3-2 Tactiek 343_nowa
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Marawan kopt de bal weg. Pauletti rent richting de bal. Jacob geeft een hoge lob. Gontier is nu in balbezit. Gontier haalt uit met een fantastische trap. Nieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Leik speelt de bal door. Ruiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Fernández met een sublieme pass. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Nieri bokst de bal weg.

14e minuut.
Tuomivuo verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomivuo geeft de bal voor. Gontier rent richting de bal. Gontier haalt uit met een fantastische trap. Nieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:0

19e minuut.
Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carassai met een sublieme pass. Ruiz Fernández met een sublieme pass. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Nieri bokst de bal weg.

28e minuut.
Jacob passt de bal zonder na te denken. Palietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palietis passt de bal zonder na te denken. Gontier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Ruiz Fernández met de inworp. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Nieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Marawan de bal. Kwaśny is nu in balbezit. Kwaśny geeft een hoge lob. Gontier is nu in balbezit. Gontier haalt uit met een fantastische trap. Nieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Leik speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Veil de bal onder controle te krijgen. Waz is nu in balbezit. Waz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:1

44e minuut.
Palietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palietis passt de bal zonder na te denken. Gontier rent richting de bal. Gontier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 52%, KS Woda Mineralna 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:1

48e minuut.
Kwaśny controleert de bal met de borst. García Artime speelt de bal door. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Martínez Mora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonadonna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonadonna geeft een lange en hoge pass. Marawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marawan haalt uit met een fantastische trap. Dozzell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waz rent richting de bal. Waz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:2

61e minuut.
García Artime onderschept slim de pass. García Artime geeft de bal voor. Sztorc controleert de bal met de borst. Marawan rent richting de bal. Marawan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
García Artime probeert naar een medespeler te passen. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna passt de bal met de wreef. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:3

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rybnik stond buitenspel. De Commer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo geeft een lange en hoge pass. Veil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Dozzell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De Commer geeft de bal voor. Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśny geeft een hoge lob. Tuomivuo rent richting de bal. Tuomivuo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gontier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuomivuo neemt vlug de vrije trap. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Dozzell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Artime neemt de hoekschop. Marawan rent richting de bal. Marawan schiet op doel. Dozzell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De Commer met een sublieme pass. Pauletti probeert de bal aan de voet te houden. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bocheński geeft de bal voor. Inworp. Palietis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontier is nu in balbezit. Gontier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 67%, KS Woda Mineralna 33%.
Legendarni - KS Woda Mineralna 1:3