Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13275
KS Woda Mineralna Gorzovia vol.2
343_nowa Tactiek td2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
47.9 gemiddelde waardering 53.7
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Bocheński geeft een hoge lob. Marawan rent richting de bal. Marawan draait met de bal, schiet en ... Creedon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 1:0

5e minuut.
Luxemburgo rent richting de bal. Sýček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marawan. Marawan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Daar is Eriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş onderschept slim de pass. Eriş draait met de bal, schiet en ... Markiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Eriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş passt de bal zonder na te denken. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel. Markiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eriş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sýček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Krzesiński de bal. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 1:2

16e minuut.
Inworp. Krzesiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tacul speelt de bal door. Marawan rent richting de bal. Marawan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Eriş probeert naar een medespeler te passen. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo geeft de bal voor. Carassai is nu in balbezit. Sýček onderschept slim de pass. Sýček schiet op doel. Markiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 1:3

32e minuut.
Daar is Pauletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duneau rent richting de bal. Duneau geeft een hoge lob. Bocheński is nu in balbezit. Sýček onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 1:4

35e minuut.
Góra geeft een lange en hoge pass. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti onderschept slim de pass. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Creedon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 2:4

39e minuut.
Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eriş de bal. Eriş probeert naar een medespeler te passen. Sýček is nu in balbezit. Sýček draait met de bal, schiet en ... Markiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 2:5

40e minuut.
Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal in één keer door. Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Markiewicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Góra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Commer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 51%, Gorzovia vol.2 49%.
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 2:5

49e minuut.
Eriş rent richting de bal. Eriş passt de bal in één keer door. Sýček rent richting de bal. Sýček haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 2:6

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pauletti stond buitenspel. Paravicini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luxemburgo met een sublieme pass. Eriş is nu in balbezit. Eriş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Martínez Mora komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tacul probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 2:7

74e minuut.
Bocheński probeert naar een medespeler te passen. García Artime rent richting de bal. García Artime passt de bal in één keer door. Marawan rent richting de bal. Marawan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 3:7

83e minuut.
Falcón speelt de bal door. Luxemburgo rent richting de bal. Luxemburgo passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marawan verovert de bal door een tackle van achteren. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini verovert de bal door een tackle van achteren. Paravicini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Atkinson geeft een hoge lob. Daar is Krzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzesiński speelt de bal door. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 54%, Gorzovia vol.2 46%.
KS Woda Mineralna - Gorzovia vol.2 3:7