Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze2011 FC Pawiak
killer Tactiek Bezp 2
54% Balbezit 46%
5% Spel op eigen helft 95%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 37.5
formidabel Schieten matig
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Obrenić speelt de bal door. Kordé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordé passt de bal met de wreef. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ... Elstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zhengchuang kan de bal niet met de borst controleren. Stankov is nu in balbezit. Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang schiet op doel. Elstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 1:0

8e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang met een sublieme pass. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 2:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Pilotto de bal onder controle te krijgen. Pilotto passt de bal zonder na te denken. Dzhaga-Dzhaga probeert naar een medespeler te passen. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ... Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 3:0

15e minuut.
Kordé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordé passt de bal zonder na te denken. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman draait met de bal, schiet en ... Elstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bulsis speelt de bal door. Klungelig pakt Stegman de bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang met een sublieme pass. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia passt de bal met de wreef. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Elstad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Zhengchuang speelt de bal door. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Elstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 4:0

24e minuut.
Dzhaga-Dzhaga met een sublieme pass. Mahony rent richting de bal. Mahony geeft een hoge lob. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ... Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bulsis onderschept slim de pass. Bulsis passt de bal met de wreef. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 5:0

35e minuut.
Pilotto speelt de bal door. Bulsis met een sublieme pass. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 6:0

38e minuut.
Järlak geeft de bal voor. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia met een sublieme pass. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 7:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stankov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bulsis is nu in balbezit. Bulsis passt de bal met de wreef. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman draait met de bal, schiet en ... Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 8:0

44e minuut.
Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 4%, FC Pawiak 96%.
Leszcze2011 - FC Pawiak 8:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wojtkowiak niet meer kan verder spelen. Maschke komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski geeft de bal voor. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Maschke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 9:0

48e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Daar is Stankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel. Maschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kordé zal de hoekschop nemen. bin Mahayudin heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 10:0

50e minuut.
Stoksik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulsis met de inworp. Klungelig pakt Zhengchuang de bal. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
de la Guardia met een sublieme pass. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Maschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Maschke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Järlak met een sublieme pass. Bulsis heeft problemen om de bal te vangen. Bulsis passt de bal met de wreef. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 11:0

53e minuut.
Hemrich passt de bal in één keer door. bin Mahayudin heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahayudin speelt de bal door. Maschke heeft problemen om de bal te vangen. Stegman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 12:0

55e minuut.
Stegman met een sublieme pass. Kordé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bulsis passt de bal zonder na te denken. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 13:0

60e minuut.
Obrenić met een sublieme pass. Klungelig pakt Bulsis de bal. Bulsis passt de bal met de wreef. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 14:0

61e minuut.
Obrenić met een sublieme pass. Zhengchuang met een sublieme pass. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 15:0

64e minuut.
de la Guardia met een sublieme pass. Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Stegman passt de bal in één keer door. Obrenić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 16:0

69e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang met een sublieme pass. Stegman is nu in balbezit. Stegman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 17:0

70e minuut.
Rydlewski geeft een hoge lob. Pilotto is nu in balbezit. Pilotto met een sublieme pass. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ... Maschke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 18:0

71e minuut.
Stankov probeert naar een medespeler te passen. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich passt de bal zonder na te denken. Huszár met een sublieme pass. Järlak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Stankov de bal onder controle te krijgen. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 19:0

74e minuut.
Stankov met een sublieme pass. Rydlewski is nu in balbezit. Stegman verovert de bal door een tackle van achteren. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Maschke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kordé is nu in balbezit. Kordé passt de bal zonder na te denken. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Maschke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 20:0

77e minuut.
Bulsis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kordé kopt de bal weg. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Maschke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 21:0

80e minuut.
Maschke geeft een lange en hoge pass. Pilotto controleert de bal met de borst. Pilotto speelt de bal door. Stegman rent richting de bal. Stegman passt de bal in één keer door. Maschke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Obrenić kopt de bal weg. Bulsis met een sublieme pass. Zhengchuang heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 22:0

85e minuut.
Bulsis kan de bal niet met de borst controleren. Bulsis speelt de bal door. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Obrenić met een sublieme pass. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang schiet op doel. Paal!

87e minuut.
de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia probeert naar een medespeler te passen. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maschke trapt de bal weg van het doel. de la Guardia kopt de bal weg. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Maschke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bulsis passt de bal in één keer door. Daar is Kordé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordé probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ... Maschke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Stegman is nu in balbezit. Stegman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - FC Pawiak 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 7%, FC Pawiak 93%.
Leszcze2011 - FC Pawiak 23:0