Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Stadion Ludowy
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17748
Zagłębie-Sosnowiec Paris Saint-Germain
Try Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten formidable
good Passen weak
very good Verdedigen good


15e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu onderschept slim de pass. Matheson met een sublieme pass. Silahtaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udroiu rent richting de bal. Udroiu geeft de bal voor. Tasasız maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barbarski geeft de bal voor. Puerta rent richting de bal. Puerta passt de bal met de wreef. Daar is Traplya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traplya schiet op doel. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rajos schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Leszek trapt de bal weg. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Albonici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rajos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerta rent richting de bal. Puerta geeft een hoge lob. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Traplya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 1:0

34e minuut.
Tasasız met een sublieme pass. Silahtaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Traplya onderschept slim de pass. Traplya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Verbraken is nu in balbezit. Verbraken passt de bal met de wreef. Albonici rent richting de bal. Puerta rent richting de bal. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matheson passt de bal in één keer door. Puerta rent richting de bal. Puerta passt de bal in één keer door. Traplya rent richting de bal. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 49%, Paris Saint-Germain 51%.
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 1:0

53e minuut.
Əjdərov rent richting de bal. Traplya onderschept slim de pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste. Traplya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Matheson is nu in balbezit. Verbraken onderschept slim de pass. Verbraken met een sublieme pass. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 1:1

57e minuut.
Matheson is nu in balbezit. Matheson passt de bal in één keer door. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Traplya is nu in balbezit. Traplya schiet op doel. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 2:1

63e minuut.
MacConnell rent richting de bal. Albonici onderschept slim de pass. Albonici geeft de bal voor. Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Tasasız is nu in balbezit. Ruzo begaat een overtreding. Tasasız raakt geblesseerd tijdens het duel. Lovász met een snel genomen vrije trap. Silahtaroğlu is nu in balbezit. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ... Zalzman bokst de bal weg.

75e minuut.
Tasasız rent richting de bal. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu onderschept slim de pass. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ... Zalzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 2:2

78e minuut.
Rajos verovert de bal door een tackle van achteren. Rajos passt de bal met de wreef. Jędrejowski speelt de bal door. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ferrari speelt de bal door. Wałek is nu in balbezit. Met opzet legt Udroiu zijn tegenspeler op de grond. Udroiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 43%, Paris Saint-Germain 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie-Sosnowiec - Paris Saint-Germain 2:2