Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Quick Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14403
Mysłowiczanka `91 RBGrot
barca Tactiek robercik
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Ponteiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordea met de inworp. Zołda is nu in balbezit. Zołda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro passt de bal in één keer door. Acaroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlazłowski rent richting de bal. Wlazłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cocks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juul Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski geeft een hoge lob. Zołda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - RBGrot 0:1

32e minuut.
Gordea probeert naar een medespeler te passen. Cocks probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro rent richting de bal. Wlazłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - RBGrot 0:2

33e minuut.
Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş begaat een overtreding. Zołda raakt geblesseerd tijdens het duel. Paşcalău met een snel genomen vrije trap. Acaroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Zołda rent richting de bal. Zołda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oruclu speelt de bal door. Paganini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśnodorski. Leśnodorski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Paganini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paganini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herler is nu in balbezit. Aktaş onderschept slim de pass. Aktaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysłowiczanka `91 63%, RBGrot 37%.
Mysłowiczanka `91 - RBGrot 0:2

46e minuut.
Pawski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Atak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Râpanu onderschept slim de pass. Paşcalău rent richting de bal. Acaroğlu rent richting de bal. Acaroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Râpanu met een sublieme pass. Paşcalău met een sublieme pass. Skrętkowicz is nu in balbezit. Zołda onderschept slim de pass. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leśnodorski speelt de bal door. Oruclu is nu in balbezit. Oruclu geeft een hoge lob. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ponteiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocks met een snelle inworp. Leśnodorski met een sublieme pass. Wlazłowski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zołda springt en kopt de bal. Doeltrap. Niculescu trapt de bal weg. Oruclu met een sublieme pass. Aktaş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysłowiczanka `91 52%, RBGrot 48%.
Mysłowiczanka `91 - RBGrot 0:2