Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Granbud Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8714
Granbud RBGrot
433 Tactiek robercik
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 38
solid Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Babiłło geeft de bal voor. Helguera geeft een hoge lob. Daar is Punga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zołda rent richting de bal. Zołda schiet op doel. Siladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk passt de bal zonder na te denken. Cocks met een sublieme pass. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Józefiak rent richting de bal. Cocks verovert de bal door een tackle van achteren. Cocks speelt de bal door. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cocks geeft een hoge lob. Punga heeft problemen om de bal te vangen. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Punga de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - RBGrot 0:1

20e minuut.
Stępiuk speelt de bal door. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene onderschept slim de pass. Bene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hauke rent richting de bal. Ravenna begaat een overtreding. Hauke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paşcalău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zołda rent richting de bal. Bắc Việt rent richting de bal. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap. Siladi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - RBGrot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 46%, RBGrot 54%.
Granbud - RBGrot 0:2

50e minuut.
Cantó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea onderschept slim de pass. Gordea probeert naar een medespeler te passen. Zołda is nu in balbezit. Zołda draait met de bal, schiet en ... Siladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Helguera onderschept slim de pass. Helguera passt de bal met de wreef. Cocks geeft de bal voor. Zołda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cocks geeft een lange en hoge pass. Zołda rent richting de bal. Punga maakt een afschuwelijke overtreding. Punga krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Herler onderschept slim de pass. Herler geeft een lange en hoge pass. Bắc Việt is nu in balbezit. Bắc Việt schiet op doel. Siladi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Herler rent richting de bal. Herler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kılınçbay met de inworp. Rzeski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zieleń onderschept slim de pass. Evtimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń geeft een lange en hoge pass. Babiłło rent richting de bal. Babiłło geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski geeft de bal voor. Zieleń rent richting de bal. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 51%, RBGrot 49%.
Granbud - RBGrot 0:2