Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź literpooł
zmiana Tactiek legijna
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 42.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


23e minuut.
Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden geeft de bal voor. Daar is Paduli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla rent richting de bal. Druvis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Druvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Druvis geeft een hoge lob. Maler kopt de bal weg. Khachaturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachaturyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pinilla is nu in balbezit. Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Angara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zarkalis niet meer kan verder spelen. Román komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Angara met een sublieme pass. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă is nu in balbezit. Pinilla rent richting de bal. Pinilla schiet op doel. Trebaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kobyłecki zal de hoekschop nemen. Pungă kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kobyłecki probeert naar een medespeler te passen. Jamrich geeft een hoge lob. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Trebaldi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 37%, literpooł 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aliens Łódź - literpooł 0:0

46e minuut.
Pinilla is nu in balbezit. Pinilla passt de bal zonder na te denken. Maler is nu in balbezit. Maler geeft een hoge lob. Khachaturyan springt en kopt de bal. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paeme is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - literpooł 0:1

49e minuut.
Cwalina verovert de bal door een tackle van achteren. Cwalina geeft een lange en hoge pass. Pinilla rent richting de bal. Özden is nu in balbezit. Özden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trebaldi met een harde bal richting middenveld. Angara kopt de bal weg. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Pungă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sedef onderschept slim de pass. Arîcu onderschept slim de pass. Arîcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pungă de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jamrich passt de bal in één keer door. Arîcu rent richting de bal. Arîcu passt de bal zonder na te denken. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. Trebaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Trebaldi met een harde bal richting middenveld. Pinilla kopt de bal weg. Özden speelt de bal door. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Paduli geeft de bal voor. Mariola controleert de bal met de borst. Paeme rent richting de bal. Mariola onderschept slim de pass. Mariola geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aliens Łódź - literpooł 1:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csonka komt het veld opgelopen. Dubreuil komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ntalianis geeft de bal voor. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyłecki draait met de bal, schiet en ... Trebaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - literpooł 2:1

78e minuut.
Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinilla met een sublieme pass. Csonka rent richting de bal. Özden onderschept slim de pass. Özden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pinilla controleert de bal met de borst. Pinilla passt de bal met de wreef. Daar is Angara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 27%, literpooł 73%.
Aliens Łódź - literpooł 2:1