Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Team Petarda
442_T Tactiek nowa04wol
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stehno is nu in balbezit. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza passt de bal met de wreef. Güngören is nu in balbezit. Güngören haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kiciak geeft de bal voor. Mâţea rent richting de bal. Kekki met een sublieme pass. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski passt de bal zonder na te denken. Gorbói heeft problemen om de bal te vangen. Davini is nu in balbezit. Davini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kekki met een sublieme pass. Wells heeft problemen om de bal te vangen. Wells passt de bal met de wreef. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft een hoge lob. Güngören is nu in balbezit. Güngören haalt uit met een fantastische trap. Di Santo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:1

22e minuut.
Erit is nu in balbezit. Klungelig pakt Erit de bal. Erit passt de bal in één keer door. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Branco is nu in balbezit. Gioielli begaat een overtreding. Branco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawisza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Güngören springt en kopt de bal. Di Santo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:2

40e minuut.
Zawiejski passt de bal in één keer door. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza passt de bal in één keer door. Güngören rent richting de bal. Güngören draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawisza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Schrijvers is nu in balbezit. Schrijvers passt de bal met de wreef. Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Zawiejski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Włosek de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:3

42e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski passt de bal in één keer door. Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza geeft de bal voor. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 60%, Petarda 40%.
Saxon Team - Petarda 0:4

64e minuut.
Inworp. Lisowicz komt het veld opgelopen. Chandak komt het veld opgelopen. Trivković komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen. Panek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lisowicz passt de bal in één keer door. Chandak rent richting de bal. Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak onderschept slim de pass. Chandak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:5

69e minuut.
Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski is nu in balbezit. Chandak is nu in balbezit. Chandak haalt uit met een fantastische trap. Di Santo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:6

73e minuut.
Panek is nu in balbezit. Sabov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panek raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorbói zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chandak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Erit kopt de bal weg. Lisowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz passt de bal zonder na te denken. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:7

84e minuut.
Inworp. Erit met een snelle inworp. Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Chandak is nu in balbezit. Chandak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Panek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Di Santo probeert wanhopig de bal te grijpen. Chandak rent richting de bal. Chandak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Petarda 0:8

87e minuut.
Lisowicz met de inworp. Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski geeft de bal voor. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 60%, Petarda 40%.
Saxon Team - Petarda 0:8