Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Hala Madrid Petarda
x2x Tactiek new04l
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Inworp. Zawisza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Chandak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap. Chandak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gutiérrez met de inworp. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski geeft een hoge lob. Chandak is nu in balbezit. Chandak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zrywacz passt de bal met de wreef. Kraus rent richting de bal. Kraus speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. Bódis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói speelt de bal door. Chandak is nu in balbezit. Chandak schiet op doel. Damjanov probeert de bal aan de voet te houden. Starowicz bokst de bal weg.

12e minuut.
Damjanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski schiet op doel. Starowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Chandak springt en kopt de bal. Starowicz bokst de bal weg.

16e minuut.
Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis geeft de bal voor. Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Wojtala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft een hoge lob. Tihanyi is nu in balbezit. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zawiejski probeert de bal met de borst te controleren. Zawiejski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chandak de bal. Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawisza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gutiérrez kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kraus geeft een hoge lob. Bódis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kirwan zal de hoekschop nemen. Bódis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Chandak maakt een snoekduik en kopt de bal. Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz speelt de bal door. Kirwan speelt de bal door. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Duy Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kraus met een sublieme pass. Tihanyi rent richting de bal. Met opzet legt Filipeli zijn tegenspeler op de grond. Filipeli krijgt een gele kaart. Tihanyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Prass zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tihanyi springt en kopt de bal. Duy Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 52%, Petarda 48%.
CF Hala Madrid - Petarda 1:0

46e minuut.
Ribicki is nu in balbezit. Ribicki passt de bal met de wreef. Kraus rent richting de bal. Kraus passt de bal in één keer door. Zrywacz geeft een hoge lob. Duy Hoàng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Gorbói tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bódis raakt geblesseerd tijdens het duel. Janduda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tihanyi springt en kopt de bal. Duy Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 2:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraus met de inworp. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ribicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kirwan geeft de bal voor. Tihanyi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Malanowski ... Strafschop! Malanowski krijgt een gele kaart. Tihanyi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tihanyi kan niet meer verder spelen. Paradas Romero komt het veld opgelopen. Bódis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 3:0

55e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kirwan zijn tegenspeler op de grond. Gutiérrez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorbói met een snel genomen vrije trap. Chandak is nu in balbezit. Chandak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güngören komt het veld opgelopen. Kirwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prass probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft de bal voor. Paradas Romero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero draait met de bal, schiet en ... Duy Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 4:0

66e minuut.
Janduda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwan passt de bal zonder na te denken. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... Duy Hoàng bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Filipeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza met een sublieme pass. Daar is Güngören, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören haalt uit met een fantastische trap. Starowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 4:1

70e minuut.
Lisowicz komt het veld opgelopen. Panek komt het veld opgelopen. Branco komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Prass met een sublieme pass. Klungelig pakt Panek de bal. Panek speelt de bal door. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 4:2

79e minuut.
Ribicki passt de bal in één keer door. Lisowicz speelt de bal door. Damjanov heeft problemen om de bal te vangen. Güngören rent richting de bal. Güngören haalt uit met een fantastische trap. Starowicz bokst de bal weg.

80e minuut.
Panek rent richting de bal. Panek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machado de bal. Güngören is nu in balbezit. Güngören draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören haalt uit met een fantastische trap. Starowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Petarda 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 45%, Petarda 55%.
CF Hala Madrid - Petarda 4:3