Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Team Zdechłe Pulpety
442_T Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten very good
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Righetto passt de bal met de wreef. Daar is Faliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wells speelt de bal door. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Włosek rent richting de bal. Righetto verovert de bal door een tackle van achteren. Righetto passt de bal in één keer door. Aszer rent richting de bal. Aszer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Faliński is nu in balbezit. Faliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aszer de bal. Aszer schiet op doel. Waterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:1

19e minuut.
Tchistyakov is nu in balbezit. Tchistyakov speelt de bal door. Glāzītis rent richting de bal. Glāzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kiciak rent richting de bal. Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew speelt de bal door. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sabov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runge met een snelle inworp. Glāzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Glāzītis is nu in balbezit. Glāzītis passt de bal zonder na te denken. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... Waterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:2

33e minuut.
Ribchev geeft de bal voor. Troch rent richting de bal. Davini begaat een overtreding. Davini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński geeft een hoge lob. Aszer kopt de bal weg. Glāzītis rent richting de bal. Glāzītis draait met de bal, schiet en ... Waterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabov heeft problemen om de bal te vangen. Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Glāzītis draait met de bal, schiet en ... Waterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:3

40e minuut.
Glāzītis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orsa. Glāzītis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Righetto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aszer is nu in balbezit. Aszer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Daar is Davini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troch rent richting de bal. Troch met een sublieme pass. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 52%, Zdechłe Pulpety 48%.
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:3

46e minuut.
Kaltsios komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Glāzītis passt de bal zonder na te denken. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek rent richting de bal. Aszer verovert de bal door een tackle van achteren. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tchistyakov is nu in balbezit. Tchistyakov passt de bal in één keer door. Glāzītis is nu in balbezit. Glāzītis haalt uit met een fantastische trap. Waterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:4

52e minuut.
Jurkowski geeft de bal voor. Tchistyakov geeft een lange en hoge pass. Aszer is nu in balbezit. Aszer heeft problemen om de bal te vangen. Aszer schiet op doel. Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glāzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:5

54e minuut.
Kaltsios probeert naar een medespeler te passen. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto passt de bal zonder na te denken. Aszer rent richting de bal. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Gallo met een harde bal richting middenveld. Runge speelt de bal door. Glāzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glāzītis draait met de bal, schiet en ... Waterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kekki probeert naar een medespeler te passen. Kaltsios geeft een hoge lob. Glāzītis kopt de bal weg. Aszer is nu in balbezit. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żelazko komt het veld opgelopen. Roque komt het veld opgelopen. Waterson met een harde bal richting middenveld. Righetto kopt de bal weg. Klungelig pakt Aszer de bal. Aszer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 0:6

67e minuut.
Orsa rent richting de bal. Sabov speelt de bal door. Wells speelt de bal door. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 1:6

76e minuut.
Inworp. Aceituno komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kaljulaid geeft een hoge lob. Runge geeft de bal voor. Aszer kopt de bal weg. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribchev heeft problemen om de bal te vangen. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque schiet op doel. Waterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Righetto passt de bal in één keer door. Runge rent richting de bal. Runge geeft de bal voor. Aszer rent richting de bal. Aszer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 61%, Zdechłe Pulpety 39%.
Saxon Team - Zdechłe Pulpety 1:6