Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black&White Ostatni Grosz Cz-wa
sk- Tactiek moja
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Morakis kopt de bal weg. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque speelt de bal door. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Yaacob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bărbat kopt de bal weg. Daar is Chibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado schiet op doel. Yaacob probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 0:1

12e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal zonder na te denken. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel. Yaacob maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 0:2

17e minuut.
Daar is Iacomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayer krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Morakis onderschept slim de pass. Morakis speelt de bal door. Backbrot is nu in balbezit. Backbrot geeft een lange en hoge pass. Kulesza springt en kopt de bal. Yaacob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bayer kopt de bal weg. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Dedyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Morakis de bal. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel. Carmona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dedyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cruz zal de hoekschop nemen. Vicente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrosyan speelt de bal door. Iacomi heeft problemen om de bal te vangen. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 1:2

33e minuut.
Morakis speelt de bal door. Brosque rent richting de bal. Brosque passt de bal met de wreef. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Vicente is nu in balbezit. Carmona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carmona krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Vicente passt de bal met de wreef. Petrosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bayer rent richting de bal. Bayer geeft een lange en hoge pass. Dedyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 47%, Ostatni Grosz Cz-wa 53%.
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 1:2

58e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas rent richting de bal. Petrosyan is nu in balbezit. Pihlajakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Vicente controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wiejowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft de bal voor. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas geeft een hoge lob. Iacomi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bayer is nu in balbezit. Bayer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bianga de bal. Iacomi rent richting de bal. Iacomi draait met de bal, schiet en ... Dedyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga geeft de bal voor. Inworp. Pihlajakangas met de inworp. Bayer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bayer probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas geeft een hoge lob. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 41%, Ostatni Grosz Cz-wa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black&White - Ostatni Grosz Cz-wa 2:2