Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: FC Bobry Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6261
FC Bobry United Toruń
Hala Madrid Tactiek sikalafa
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Leuci passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López passt de bal met de wreef. Englaro rent richting de bal. Englaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gaudyn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leuci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Klungelig pakt Zygarlicki de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez zal de hoekschop nemen. Leuci springt en kopt de bal. Klungelig pakt Zygarlicki de bal. Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Stramaccioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno Verdu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Englaro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Artistico passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López met een sublieme pass. Daar is Englaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gómez passt de bal in één keer door. Artistico is nu in balbezit. Artistico speelt de bal door. Englaro heeft problemen om de bal te vangen. Englaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pop passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Schneider rent richting de bal. Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni geeft de bal voor. Boreaux is nu in balbezit. Boreaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Leuci speelt de bal door. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico met een sublieme pass. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro draait met de bal, schiet en ... Čeleda bokst de bal weg.

44e minuut.
Leuci is nu in balbezit. Leuci passt de bal met de wreef. Gaudyn heeft problemen om de bal te vangen. Leuci rent richting de bal. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 78%, United Toruń 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bobry - United Toruń 0:0

52e minuut.
Artistico probeert naar een medespeler te passen. López speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci is nu in balbezit. Leuci haalt uit met een fantastische trap. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Defilippis is nu in balbezit. Boreaux verovert de bal door een tackle van achteren. Boreaux passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tsapetis rent richting de bal. Artistico rent richting de bal. Artistico met een sublieme pass. Leuci rent richting de bal. Leuci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Artistico geeft een lange en hoge pass. Gaudyn rent richting de bal. Leuci onderschept slim de pass. Leuci haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - United Toruń 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 78%, United Toruń 22%.
FC Bobry - United Toruń 0:1