Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Hamburg Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17676
SVC 650 Zgierz FC Bobry
tak tak Tactiek Hala Madrid
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.2 gemiddelde waardering 35.5
formidable Schieten good
adequate Passen weak
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Daar is Gaudyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 1:0

5e minuut.
Kmicic met de inworp. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Quinteros kan de bal niet met de borst controleren. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tsapetis de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maldonado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 2:0

8e minuut.
Quinteros met een sublieme pass. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado geeft de bal voor. Mandioca heeft problemen om de bal te vangen. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 3:0

29e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski passt de bal met de wreef. Gradowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ewertowski de bal onder controle te krijgen. Quinteros rent richting de bal. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros passt de bal met de wreef. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca draait met de bal, schiet en ... Čeleda bokst de bal weg.

40e minuut.
Blanco speelt de bal door. Klungelig pakt Gradowski de bal. Mandioca rent richting de bal. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 4:0

41e minuut.
Gradowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blanco met een snelle inworp. Ewertowski probeert de bal met de borst te controleren. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mandioca geeft een hoge lob. Tsapetis kopt de bal weg. Gradowski rent richting de bal. Mandioca rent richting de bal. Mandioca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 22%, FC Bobry 78%.
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 5:0

49e minuut.
Ewertowski speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Klungelig pakt Mandioca de bal. Mandioca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kmicic passt de bal zonder na te denken. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco met een sublieme pass. Mandioca rent richting de bal. Mandioca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ewertowski passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 6:0

67e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Zygarlicki rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 7:0

74e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gradowski de bal onder controle te krijgen. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 8:0

75e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal in één keer door. Daar is Zygarlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Kmicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmicic geeft een lange en hoge pass. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 9:0

88e minuut.
Dedu met de inworp. Gandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenhaaf verovert de bal door een tackle van achteren. Moyano is nu in balbezit. Moyano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 25%, FC Bobry 75%.
SVC 650 Zgierz - FC Bobry 9:0