Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: FC Bobry Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11382
FC Bobry RKS Raf Radom
Hala Madrid Tactiek super taktyka
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten solid
weak Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Frydrych is nu in balbezit. Daar is De Backer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Backer passt de bal zonder na te denken. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dragunek rent richting de bal. Bracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek verovert de bal door een tackle van achteren. Dragunek geeft de bal voor. Van Den Durpel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaudyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İbrahimoğlu kan de bal niet met de borst controleren. İbrahimoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:1

15e minuut.
Dragunek passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu is nu in balbezit. Zygarlicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zygarlicki krijgt een gele kaart. İbrahimoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İbrahimoğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Gaudyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Costea de bal. Van Damme rent richting de bal. Van Damme passt de bal in één keer door. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Costea rent richting de bal. De Backer speelt de bal door. Zygarlicki is nu in balbezit. İbrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:2

27e minuut.
Bracci onderschept slim de pass. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Van Den Durpel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
İbrahimoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Zygarlicki is nu in balbezit. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gaudyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:3

32e minuut.
Vecchio geeft een lange en hoge pass. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski passt de bal in één keer door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
İbrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Gaudyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:4

42e minuut.
Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea passt de bal in één keer door. Papanastasiou is nu in balbezit. Moyano rent richting de bal. Moyano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 65%, RKS Raf Radom 35%.
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:4

46e minuut.
Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych met een sublieme pass. Klungelig pakt Jonatowski de bal. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:5

49e minuut.
Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski passt de bal met de wreef. Frydrych is nu in balbezit. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gaudyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:6

53e minuut.
Niemeyer rent richting de bal. Niemeyer speelt de bal door. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu geeft de bal voor. Gaudyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Moyano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bracci is nu in balbezit. Dragunek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dragunek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tsapetis is nu in balbezit. İbrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimoğlu passt de bal zonder na te denken. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. Gaudyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doeltrap. Gaudyn trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragunek met de inworp. De Backer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zygarlicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragunek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt De Backer de bal. De Backer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Frydrych is nu in balbezit. Zygarlicki onderschept slim de pass. Frydrych onderschept slim de pass. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zygarlicki probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Papanastasiou stond buitenspel. Szulgo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İbrahimoğlu kopt de bal weg. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragunek zal de hoekschop nemen. Gaudyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsapetis kopt de bal weg. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:7

88e minuut.
Inworp. Dragunek met een snelle inworp. De Backer met een sublieme pass. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zygarlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bracci rent richting de bal. De Backer maakt een afschuwelijke overtreding. De Backer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 76%, RKS Raf Radom 24%.
FC Bobry - RKS Raf Radom 0:7