Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Ganja Power
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24077
Loudpatriot Ełk Krzywi
2022v3 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. de Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards rent richting de bal. Edwards geeft een lange en hoge pass. Konate krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Krzywi 1:0

6e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konate draait met de bal, schiet en ... Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Butanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards passt de bal in één keer door. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Krzywi 2:0

16e minuut.
Inworp. de Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards met een sublieme pass. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate schiet op doel. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edwards zal de hoekschop nemen. Konate maakt een snoekduik en kopt de bal. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Krzywi 3:0

23e minuut.
Rapisardo speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Muiños geeft een lange en hoge pass. Verlangen is nu in balbezit. Verlangen draait met de bal, schiet en ... Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hatim geeft de bal voor. Edwards rent richting de bal. Edwards speelt de bal door. Konate rent richting de bal. Konate draait met de bal, schiet en ... Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Al-Tizieriani rent richting de bal. Kondža onderschept slim de pass. de Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Castro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shchepotov probeert de bal aan de voet te houden. Edwards rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 44%, Krzywi 56%.
Loudpatriot Ełk - Krzywi 3:0

52e minuut.
Al-Tizieriani onderschept slim de pass. Al-Tizieriani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards geeft de bal voor. Konate maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu passt de bal met de wreef. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards geeft de bal voor. Konate krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Krzywi 4:0

63e minuut.
Lépine verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Krzywi 4:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatim met de inworp. Shchepotov speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Konate is nu in balbezit. Tarr begaat een overtreding. Tarr krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Edwards de bal. Rapisardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Edwards krijgt een gele kaart. Rapisardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Rapisardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Muiños is nu in balbezit. Sollngriesbach onderschept slim de pass. Sollngriesbach passt de bal in één keer door. Hatim rent richting de bal. Hatim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 41%, Krzywi 59%.
Loudpatriot Ełk - Krzywi 4:1