Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia 2010 Leszno .V.
5-3.2 Tactiek stand
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 58.3
redelijk Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Klungelig pakt Dominguez de bal. Dominguez geeft een hoge lob. Buzilo rent richting de bal. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kozubek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kosynier geeft de bal voor. Pieniek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berrazueta neemt de hoekschop. Văn Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen. Kozubek bokst de bal weg.

16e minuut.
Buzilo passt de bal in één keer door. Dominguez rent richting de bal. Dominguez geeft een hoge lob. Văn Tuấn is nu in balbezit. Văn Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valdsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal in één keer door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - .V. 0:1

21e minuut.
Berrazueta met een sublieme pass. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier passt de bal in één keer door. Dominguez geeft een hoge lob. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trumiński met een sublieme pass. Sobański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Berrazueta met een sublieme pass. Kosynier rent richting de bal. Kosynier passt de bal in één keer door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kozubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozubek speelt de bal door. Dominguez kopt de bal weg. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kozubek speelt de bal door. Šteta met een sublieme pass. Berrazueta speelt de bal door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - .V. 0:2

43e minuut.
Berrazueta rent richting de bal. Berrazueta probeert naar een medespeler te passen. Daroch heeft problemen om de bal te vangen. Văn Tuấn rent richting de bal. Văn Tuấn draait met de bal, schiet en ... Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 69%, .V. 31%.
KS Unia 2010 Leszno - .V. 0:2

61e minuut.
Kosynier geeft de bal voor. Daar is Pieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daroch rent richting de bal. Văn Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Kozubek bokst de bal weg.

68e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintelier speelt de bal door. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sobański de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Dominguez rent richting de bal. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier schiet op doel. Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Dominguez de bal. Foster rent richting de bal. Dominguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dominguez krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kozubek speelt de bal door. Foster kopt de bal weg. Walaszek rent richting de bal. Sobański verovert de bal door een tackle van achteren. Sobański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 57%, .V. 43%.
KS Unia 2010 Leszno - .V. 0:2