Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony TS Fablok Chrzanów
nowa 4-3-3 Tactiek ultimate
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


21e minuut.
Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis geeft de bal voor. Batatas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanusz zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Delanoy rent richting de bal. Delanoy passt de bal in één keer door. Łuczko speelt de bal door. Hilton is nu in balbezit. Hilton schiet op doel. Xudayarov bokst de bal weg.

43e minuut.
Rarok met een sublieme pass. Klungelig pakt Czejgis de bal. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Delanoy rent richting de bal. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 56%, TS Fablok Chrzanów 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - TS Fablok Chrzanów 0:0

48e minuut.
Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis passt de bal in één keer door. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Delanoy is nu in balbezit. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov bokst de bal weg.

52e minuut.
Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki passt de bal in één keer door. Rous heeft problemen om de bal te vangen. Mielecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Baner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - TS Fablok Chrzanów 1:0

53e minuut.
Hilton met een sublieme pass. Delanoy is nu in balbezit. Baner begaat een overtreding. Baner krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delanoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Márquez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Czejgis passt de bal in één keer door. Delanoy rent richting de bal. Márquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Márquez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Delanoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cempel komt het veld opgelopen. Ulkowski komt het veld opgelopen. Witkowski komt het veld opgelopen. Delanoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mielecki kopt de bal weg. Baner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrusik. Jędrusik krijgt een gele kaart. Baner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nazderko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baner maakt een snoekduik en kopt de bal. Czarnota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Batatas verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz controleert de bal met de borst. Ulkowski is nu in balbezit. Ulkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Marciński passt de bal met de wreef. Yusifov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witkowski. Yusifov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marciński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 52%, TS Fablok Chrzanów 48%.
Fc Kapiszony - TS Fablok Chrzanów 1:0