Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19591
FC KZN KS.Zawodzie
tao Tactiek Moje
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 48.3
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Seper verovert de bal door een tackle van achteren. Seper passt de bal met de wreef. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə schiet op doel. Cieslarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 1:0

8e minuut.
Kojzar kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernandez de bal. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Cieslarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 2:0

9e minuut.
Vignazia met een sublieme pass. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Seper probeert naar een medespeler te passen. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 3:0

18e minuut.
Seper geeft de bal voor. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar rent richting de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 4:0

30e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu passt de bal met de wreef. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. Cieslarczyk bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Kojzar de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Daar is Casangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Seper onderschept slim de pass. Seper passt de bal zonder na te denken. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Cieslarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 51%, KS.Zawodzie 49%.
FC KZN - KS.Zawodzie 5:0

50e minuut.
Vantaggiato passt de bal zonder na te denken. Vignazia is nu in balbezit. Vignazia passt de bal zonder na te denken. Pasik rent richting de bal. Pasik draait met de bal, schiet en ... Merzario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Corbu speelt de bal door. Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Seper met een sublieme pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cieslarczyk trapt de bal weg. Corbu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kojzar de bal. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu onderschept slim de pass. Corbu met een sublieme pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Moţoc probeert de bal met de borst te controleren. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cieslarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 6:0

65e minuut.
Martinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar verovert de bal door een tackle van achteren. Kojzar speelt de bal door. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vantaggiato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eeckhout. Eeckhout krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza geeft de bal voor. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 7:0

75e minuut.
Daar is Orpiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal in één keer door. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - KS.Zawodzie 8:0

82e minuut.
Seper met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal zonder na te denken. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 37%, KS.Zawodzie 63%.
FC KZN - KS.Zawodzie 8:0