Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony Redyna Knurów & Real Madrid
nowa 4-3-3 Tactiek 4132 moja
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Antoriano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linowski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Klungelig pakt Konečník de bal. Konečník geeft de bal voor. Genchi is nu in balbezit. Genchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 0:1

7e minuut.
Sobatti kopt de bal weg. Konečník heeft problemen om de bal te vangen. Konečník geeft een hoge lob. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dueri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobatti met een snelle inworp. Konečník rent richting de bal. Konečník geeft een hoge lob. Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Konečník passt de bal in één keer door. Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz met een sublieme pass. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chang onderschept slim de pass. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Baner is nu in balbezit. Baner haalt uit met een fantastische trap. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nazderko rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula met een sublieme pass. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Batatas kopt de bal weg. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baner schiet op doel. Botea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 1:1

44e minuut.
Nazderko speelt de bal door. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki speelt de bal door. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 52%, Redyna Knurów & Real Madrid 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 1:1

46e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Nicula passt de bal met de wreef. Konečník rent richting de bal. Konečník geeft de bal voor. Genchi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Stroniarz rent richting de bal. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz is nu in balbezit. Stroniarz geeft een lange en hoge pass. Giszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Linowski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Giszka stond buitenspel. Batatas neemt vlug de vrije trap. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ... Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mielecki met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier passt de bal zonder na te denken. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała met een sublieme pass. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 2:1

64e minuut.
Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník rent richting de bal. Konečník passt de bal met de wreef. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Baier is nu in balbezit. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki passt de bal met de wreef. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. Botea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sobatti probeert naar een medespeler te passen. Stroniarz probeert naar een medespeler te passen. Genchi rent richting de bal. Genchi draait met de bal, schiet en ... Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 2:2

73e minuut.
Konečník geeft een lange en hoge pass. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaro is nu in balbezit. Genchi onderschept slim de pass. Genchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stroniarz is nu in balbezit. Stroniarz geeft een hoge lob. Dueri controleert de bal met de borst. Konečník geeft een lange en hoge pass. Stroniarz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Stroniarz de bal onder controle te krijgen. Škaro geeft de bal voor. Yusifov heeft problemen om de bal te vangen. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mielecki geeft een hoge lob. Daar is Baier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierzchała geeft de bal voor. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nazderko geeft een lange en hoge pass. Chang is nu in balbezit. Baier maakt een afschuwelijke overtreding. Baier krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Konečník probeert naar een medespeler te passen. Giszka rent richting de bal. Giszka passt de bal in één keer door. Genchi rent richting de bal. Genchi haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 55%, Redyna Knurów & Real Madrid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 2:2