Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26931
TS Fablok Chrzanów KS Unia 2010 Leszno
ultimate Tactiek 5-3.2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Hilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuczko. Łuczko krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Łuczko speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Quintelier de bal onder controle te krijgen. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 1:0

12e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Czejgis speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Czarnota bokst de bal weg.

15e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrusik met een sublieme pass. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Nykiś bokst de bal weg.

21e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis is nu in balbezit. Foster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foster krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton passt de bal in één keer door. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz geeft een hoge lob. Delanoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 2:0

29e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanusz neemt de hoekschop. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton draait met de bal, schiet en ... Nykiś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pieniek geeft de bal voor. Czejgis kan de bal niet met de borst controleren. Czejgis speelt de bal door. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Nykiś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 38%, KS Unia 2010 Leszno 62%.
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 2:0

49e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski probeert de bal aan de voet te houden. Hilton is nu in balbezit. Hilton draait met de bal, schiet en ... Nykiś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Delanoy probeert de bal met de borst te controleren. Delanoy passt de bal zonder na te denken. Łuczko met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Hanusz met een snelle inworp. Daroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton onderschept slim de pass. Hilton schiet op doel. Nykiś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek haalt uit met een fantastische trap. Czarnota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 2:1

72e minuut.
Daroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hilton probeert naar een medespeler te passen. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster begaat een overtreding. Delanoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Witkowski komt het veld opgelopen. Cempel komt het veld opgelopen. Ulkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Quintelier speelt de bal door. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Szmek is nu in balbezit. Szmek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Łuczko rent richting de bal. Ulkowski rent richting de bal. Łuczko met een sublieme pass. Ulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Łuczko passt de bal in één keer door. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft de bal voor. Delanoy rent richting de bal. Delanoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 3:1

87e minuut.
Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko met een sublieme pass. Delanoy rent richting de bal. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Nykiś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 32%, KS Unia 2010 Leszno 68%.
TS Fablok Chrzanów - KS Unia 2010 Leszno 4:1