Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia 2010 Leszno KS.Zawodzie
5-3.2 Tactiek Moje
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Shaffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vantaggiato met een sublieme pass. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Casangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Casangeli probeert naar een medespeler te passen. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosolino verovert de bal door een tackle van achteren. Tosolino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Trumiński passt de bal met de wreef. Cieslarczyk probeert naar een medespeler te passen. Foster kopt de bal weg. Daar is Szmek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmek draait met de bal, schiet en ... Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mardarás verovert de bal door een tackle van achteren. Mardarás geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daroch de bal. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ... Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintelier probeert naar een medespeler te passen. Mardarás bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Foster met een sublieme pass. Rybiałek speelt de bal door. Vantaggiato is nu in balbezit. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Quintelier de bal. Quintelier kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasik is nu in balbezit. Pasik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rybiałek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - KS.Zawodzie 1:0

38e minuut.
Mardarás geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik begaat een overtreding. Foster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintelier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cieslarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek schiet op doel. De bal raakt de paal. Cieslarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Foster met de inworp. Quintelier geeft een lange en hoge pass. Mardarás bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pudełko is nu in balbezit. Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski passt de bal zonder na te denken. Tosolino rent richting de bal. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 52%, KS.Zawodzie 48%.
KS Unia 2010 Leszno - KS.Zawodzie 1:0

64e minuut.
Inworp. Vignazia met de inworp. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik draait met de bal, schiet en ... Kozubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pasik passt de bal zonder na te denken. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout passt de bal met de wreef. Tosolino is nu in balbezit. Tosolino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Quintelier passt de bal in één keer door. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek speelt de bal door. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 68%, KS.Zawodzie 32%.
KS Unia 2010 Leszno - KS.Zawodzie 1:0