Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? FC.Bagry
tac777mod Tactiek mar
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 42.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Petza de bal. Toderiţă is nu in balbezit. D’Elia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D’Elia krijgt een gele kaart. Toderiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toderiţă neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC.Bagry 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Marcyjański de bal. Galastri verovert de bal door een tackle van achteren. Bekto rent richting de bal. Galastri rent richting de bal. Galastri haalt uit met een fantastische trap. Sayrav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Groncik met een snelle inworp. Difronzo rent richting de bal. Difronzo speelt de bal door. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groncik is nu in balbezit. Groncik geeft een lange en hoge pass. Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Veiras draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fernández Veiras onderschept slim de pass. Rosales met een sublieme pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras schiet op doel. Krzętowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 43%, FC.Bagry 57%.
Could you not bid this player??? - FC.Bagry 1:0

48e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugari onderschept slim de pass. Met opzet legt Scalat zijn tegenspeler op de grond. Scalat krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Naumiuk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valoyes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Difronzo de bal. Difronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fernández Veiras heeft problemen om de bal te vangen. Toderi geeft de bal voor. Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Veiras schiet op doel. Krzętowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC.Bagry 2:0

65e minuut.
Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk geeft de bal voor. Anastasov geeft de bal voor. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă schiet op doel. Krzętowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lugari bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański onderschept slim de pass. Marcyjański met een sublieme pass. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras schiet op doel. Krzętowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 46%, FC.Bagry 54%.
Could you not bid this player??? - FC.Bagry 2:0