Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orzeł Lisia Góra Mati Leszno_Team
5212 L Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Doeltrap. Bacigalupo trapt de bal weg. Mattheij kopt de bal weg. Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mattheij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leński met een sublieme pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Pittiglio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 0:1

12e minuut.
Capota speelt de bal door. Mattheij is nu in balbezit. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota geeft de bal voor. Tveita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gierus verovert de bal door een tackle van achteren. Gierus geeft een lange en hoge pass. Heiné probeert de bal aan de voet te houden. Bursuc met een sublieme pass. Pedretti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedretti met de inworp. Watola rent richting de bal. Watola draait met de bal, schiet en ... Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Bueno passt de bal in één keer door. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné draait met de bal, schiet en ... Tveita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 1:1

35e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Capota rent richting de bal. Capota geeft de bal voor. Eshuijs krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klička verovert de bal door een tackle van achteren. Klička geeft de bal voor. Eshuijs rent richting de bal. Eshuijs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 44%, Mati Leszno_Team 56%.
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 2:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condruţ met de inworp. Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een lange en hoge pass. Heiné springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Leński rent richting de bal. Leński speelt de bal door. Klička onderschept slim de pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio speelt de bal door. Mattheij met een sublieme pass. Watola is nu in balbezit. Watola draait met de bal, schiet en ... Bacigalupo bokst de bal weg.

72e minuut.
Eshuijs rent richting de bal. Condruţ rent richting de bal. Eshuijs is nu in balbezit. Eshuijs draait met de bal, schiet en ... Tveita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 3:1

87e minuut.
Gierus geeft een hoge lob. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal in één keer door. Heiné is nu in balbezit. Heiné schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulgar de bal. Heiné is nu in balbezit. Heiné draait met de bal, schiet en ... Tveita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Lisia Góra 51%, Mati Leszno_Team 49%.
KS Orzeł Lisia Góra - Mati Leszno_Team 4:1