Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Jelenia Góra Could you not bid this player???
klasyk Tactiek tac777mod
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Flego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flego krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Dębowicz kopt de bal weg. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cruz. Maldonado raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torbensen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borsheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Regente krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

10e minuut.
Torbensen verovert de bal door een tackle van achteren. Flego begaat een overtreding. Torbensen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torbensen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Regente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt passt de bal met de wreef. Windarto speelt de bal door. Regente is nu in balbezit. Regente draait met de bal, schiet en ... Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Difronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă passt de bal zonder na te denken. Difronzo rent richting de bal. Difronzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Difronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo probeert naar een medespeler te passen. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă schiet op doel. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz geeft een lange en hoge pass. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Regente rent richting de bal. Regente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 42%, Could you not bid this player??? 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Jelenia Góra - Could you not bid this player??? 0:0

46e minuut.
Ciuchta komt het veld opgelopen. Jyrkiäinen komt het veld opgelopen. Karbowiak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt passt de bal in één keer door. Windarto probeert naar een medespeler te passen. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente schiet op doel. Borsheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ciuchta passt de bal met de wreef. Paukszt rent richting de bal. Paukszt passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Windarto rent richting de bal. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Regente is nu in balbezit. Regente schiet op doel. Borsheim bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paukszt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Windarto met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Borsheim bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angelescu neemt de hoekschop. Regente kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Borsheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Windarto probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dębowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras geeft een hoge lob. Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Regente rent richting de bal. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov geeft een hoge lob. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă schiet op doel. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Veiras is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fernández Veiras zal de hoekschop nemen. Toderiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - Could you not bid this player??? 0:1

77e minuut.
Klungelig pakt Windarto de bal. Windarto passt de bal met de wreef. Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paukszt met een sublieme pass. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Borsheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Jelenia Góra - Could you not bid this player??? 1:1

82e minuut.
Fresco komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Fresco de bal. Fresco speelt de bal door. Anastasov met een sublieme pass. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă passt de bal in één keer door. Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - Could you not bid this player??? 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 38%, Could you not bid this player??? 62%.
KS Jelenia Góra - Could you not bid this player??? 1:2