Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? FC LIVERPOOL
tac777mod Tactiek setup1
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
33.9 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Chramosta passt de bal zonder na te denken. Collazos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Francuz ... Strafschop! Collazos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łubkowski neemt de penalty, wat een uithaal! Gorgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński geeft de bal voor. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... Újfalusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bzyk geeft een hoge lob. Daar is Dziedzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowik is nu in balbezit. Borowik schiet op doel. Gorgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC LIVERPOOL 0:1

35e minuut.
Chramosta is nu in balbezit. Chramosta geeft een hoge lob. Francuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Okrzewski de bal. Chramosta geeft een hoge lob. Gorgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzyk geeft de bal voor. Collazos speelt de bal door. Michnik is nu in balbezit. Michnik geeft een lange en hoge pass. Gorgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 52%, FC LIVERPOOL 48%.
Could you not bid this player??? - FC LIVERPOOL 0:1

58e minuut.
Daar is Michnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbozień rent richting de bal. Michnik onderschept slim de pass. Michnik geeft een lange en hoge pass. Collazos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik geeft de bal voor. Collazos is nu in balbezit. Collazos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC LIVERPOOL 0:2

87e minuut.
Collazos is nu in balbezit. Okrzewski is nu in balbezit. Collazos maakt een afschuwelijke overtreding. Collazos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Chramosta geeft een hoge lob. Dziedzina kopt de bal weg. Klungelig pakt Zbozień de bal. Michnik is nu in balbezit. Michnik schiet op doel. Gorgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collazos rent richting de bal. Collazos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zbozień de bal. Borowik rent richting de bal. Borowik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 61%, FC LIVERPOOL 39%.
Could you not bid this player??? - FC LIVERPOOL 0:2