Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks podłęże FC.Bagry
451 Tactiek mar
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 43.8
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Obsatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obsatz met een sublieme pass. Chalepas met een sublieme pass. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Astala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bekto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puzsár probeert naar een medespeler te passen. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Astala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - FC.Bagry 0:1

11e minuut.
N`Toh passt de bal met de wreef. Obsatz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisarczyk. Pisarczyk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Naumiuk is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Fera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horvath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horvath legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Astala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Astala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks podłęże - FC.Bagry 0:2

26e minuut.
Fera bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Naumiuk passt de bal zonder na te denken. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Astala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Obsatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi onderschept slim de pass. Toderi speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Munkosa is nu in balbezit. Puzsár onderschept slim de pass. Puzsár passt de bal zonder na te denken. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks podłęże 62%, FC.Bagry 38%.
ks podłęże - FC.Bagry 0:2

60e minuut.
Munkosa passt de bal in één keer door. Chalepas met een sublieme pass. Pisarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath draait met de bal, schiet en ... Astala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Toderi geeft een lange en hoge pass. Astala speelt de bal door. Toderi kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Astala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Horvath kopt de bal weg. Munkosa heeft problemen om de bal te vangen. Puzsár probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk is nu in balbezit. Naumiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks podłęże 59%, FC.Bagry 41%.
ks podłęże - FC.Bagry 0:2